“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 5 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στη Θράκη για δεύτερη σερί αγωνιστική Θα μεταβεί ο ΟΦΗ, πού μετά τη «λευκή» ισοπαλία με$ονΠάν& θρακικό δοκιμάζεται με την Ξάνθη αυτή τη φορά.
Στόχος της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο είναι το θετικό αποτέλεσμα και οι αγωνιστικές δυσκολίες με τις οποίες συνεχίζεται η προετοιμασία είναι οι γνωστές. Αρτόλα και Περογαμβράκης είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τζενάρο Γκατούζο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης, με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει §1 τις προπονήσεις των επόμενων ημερών προκειμένου να διαπιστώσει αν θα τους υπολογίζει. Ο Περογαμβράκης τραυματίστηκε στο τταιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει τα ματς που ακολουθούσαν. Το χρονοδιάγραμμα έλεγε ότι θα προλάβαινε την Ξάνθη, ωστόσο δύσκολα Θά ρισκάρουν στον ΟΦΗ τη συμμετοχή του με μια δυο προπονήσεις. Σχετικά με τον Αρτόλα, ο Ισπανός λίγες ημέρες μετά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο αγωνίστηκε για 35 λεπτά στην Κομοτηνή, ωστόσο δεν δείχνει να έχει υποστεί μεγαλύτερη ζημιά (π.χ. τράβηγμα ή θλάση). Παρ όλα αυτά δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του, αφού μπορεί να υπάρχει ρίσκο μεγαλΰτερου τραυματισμού. Κατά τα λοιπά, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στους παίκτές του ΟΦΗ και τους τόνισε ότι ξεχνούν το ματς της Κομοτηνής και κοιτάζουν αυτό της Ξάνθης. Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Γκατούζο είπε τα εξής: «Μπράβο για την προσπάθεια, όμως το ματς με τον ΠανΘρακικό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά, βλέπουμε το ματς με την Ξάνθη που είναι αρκετά δύσκολο και πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Sportday

«Μπράβο για την προσπάθεια, όμως το ματς με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν Βλέπουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι αρκετά δύσκολο». Τάδε έφη Τζενάρο Γκατούζο. απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πριν από τη χθεσινή -πρωινή- προπόνηση. Δύσκολο να προλάβει το ματς στα Πηγάδια ο Αλέξης Περογαμβράκης. δεν θέλουν άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας να ρισκάρουν, ενώ ίσως προφυλαχθεί και ο Ντάνι Αρτόλα. Ο Ισπανός έπαιξε για περισσότερο από μισή ώρα στην Κομοτηνή, αλλά φοβούνται στον ΟΦΗ να τον επιβαρύνουν κι άλλο.

Live Sport

Συγχαρητήρια για την εικόνα και τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν στην Κομοτηνή μοίρασε λίγο πριν από την έναρξη τη χθεσινής προπόνησης στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τόνισε πως μετά από δύο θετικά αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα η αυτοπεποίθηση της ομάδας αυξάνεται συνεχώς ωστόσο άπαντες πρέπει να βάλουν ένα… στοπ καθώς η συνέχεια παραμένει δύσκολη και το ματς στην Ξάνθη έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολία. «Μπράβο για την προσπάθεια, όμως το ματς με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά, βλέπουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι αρκετά δύσκολο και πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας». είπε μεταξύ άλλων ο Γκατούζο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook