Τετ α τετ Γκατούζο – παικτών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης του ΟΦΗ υπήρξε τετ α τετ μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και του Τζενάρο Γκατούζο για την φράση «δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου».

Η παραμονή του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ και όλα όσα έγιναν από χθες το απόγευμα – με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης – και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο «Βαρδινογιάννειο» ήταν η παραπάνω φράση. Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, οι αρχηγοί του ΟΦΗ εκπροσωπώντας όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ζήτησαν τετ α τετ με τον Τζενάρο Γκατούζο. «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με εσένα. Όλοι σε πιστεύουμε και θέλουμε να συνεχίσεις μαζί μας. Σε εμπιστευόμαστε και δεν θέλουμε να φύγεις από την ομάδα» είπαν οι ποδοσφαιριστές στον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός είπε μόνος του προς τους ποδοσφαιριστές ότι παρερμηνεύτηκε η φράση «δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου» και δεν ήθελε να θίξει την συνεργασία του μαζί τους.

Ο Γκατούζο εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά και προς τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στο ΒΑΚ, τους είπε ότι εννοούσε πως οι παίκτες έχοντας να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα (π.χ. οικονομικό), δεν είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό ζήτημα. Μάλιστα, ο Ιταλός ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και από τον κόσμο που βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και έδωσε την παραπάνω απάντηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook