“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 23 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Τα ευχάριστα συνεχίζονται στον ΟΦΗ, αφού χθες η διοίκηση συνέχισε τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές. Την προηγούμενη Παρασκευή είχαν πληρωθεί ορισμένοι παίκτες που έλαβαν έναντι των οφειλών και χθες ήταν η σειρά να… ζεσταθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπολοίπων. Κάθε ποδοσφαιριστής έλαβε περίπου 2.000 με 3.000 ευρώ. Δεδομένο είναι ότι ορισμένοι θα περίμεναν περισσότερα χρήματα, αλλά η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε και με βάση τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν για να τακτοποιήσει ένα μέρος των οικονομικών εκκρεμοτήτων της.
Στο αγωνιστικό σκέλος με τρία προβλήματα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο οι Λόρια, Περογαμβράκης και Μιλιάζες έμειναν εκτός προγράμματος. Η διαθεσιμότητα των τριών θα ξεκαθαρίσει από σήμερα, αλλά πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Περογαμβράκη που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Κατά τα λοιπά, «νταμπλ» στα βραβεία έκανε ο ΟΦΗ, κερδίζοντας τόσο αυτό του Μ VP όσο και εκείνο του καλύτερου γκολ της έβδομης αγωνιστικής με τους Μακρή, Μερεμπασβίλι, που είναι και τα δύο πρώτα φετινά της κρητικής ομάδας. Ο αρχηγός του ΟΦΗ αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής με ποσοστό 79,91%, αφήνοντας πολύ πίσω τους Μήτρογλου και Ναζλίδη, ενώ ο 28χρονος Γεωργιανός πήρε το βραβείο με ποσοστό 58,4%, αφήνοντας πίσω τους Γιουσούφ και Ρατς. Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρωτοτύπησε και, θέλοντας να αναδείξει τη βοήθεια του κόσμου, αποφάσισε να γίνει η βράβευσή τους από έναν άνδρα και μία γυναίκα φίλαθλο της ομάδας! Η χθεσινή σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Αύριο στις 5.00 το απόγευμα στο ΒΑΚ θα γίνει η βράβευση των Μακρή και Μερεμπασβίλι, με τον πρώτο να ψηφίζεται ως ο Μ VP και ο δεύτερος πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής. Η βράβευση θα γίνει από τους Νίκο Σατσάκη και Μαρία Ψυλλάκη, η επιλογή των οποίων έγινε από την ΠΑΕ προκειμένου στο πρόσωπό τους να τιμηθούν όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ (άνδρες και γυναίκες) που και φέτος δίνουν βροντερό παρών στο “Γεντί Κουλέ”».

Sportday

Μετά το ρεπό της Τρίτης, άρχισε χθες άρχισε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με δύο προπονήσεις (τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα το πρωί και γυμναστήριο το απόγευμα). Δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα οι Λόρια. Μιλιάζες και Περογαμβράκης. οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σήμερα στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ θα βραβευτούν ο Μακρής και ο Μερεμπασβίλι. Ο πρώτος ως πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής και ο Γεωργιανός ως σκόρερ του καλύτερου γκολ

Live Sport

Σοβαρές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει του εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει ο Απόνιο. Ο Ισπανός μέσος του ΟΦΗ. Όσο περνούν οι μέρες. αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς και ο Γκατούζο σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, δίνοντάς του μάλιστα την ευκαιρία να αγωνιστεί και για κάποια λεπτά. Σε αντίθεση με τον Απόνιο οι Λόρια, Περογαμβράκης και Μιλιάζες δεν κατάφεραν να προπονηθούν χθες καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook