“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 6 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους έχουν από χθες και συνεχίζουν σήμερα οι ηοδοσφαιριστές του ΟΦΗ απολαμβάνοντας το ρεπό που τους έδωσε ο Γκατουζο ελλείψει αγωνιστικής δράσης. Το Σάββατο το μενού περιελάμβανε… επτά γκολ και πλούσιο Θέαμα αφού στο «οικογενειακό» δίτερμα που έγινε στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ νίκησε 5-2 την Κ20 αλλά σήμερα άπαντες χαλάρώνουν ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο από αύριο οπότε επιστρέφουν στα… βάσανα των καθημερινών προπονήσεων οι παίκτες του ΟΦΗ θα περάσουν το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και το απόγεύμα από εργομετρικά τεστ. Στα υπόλοιπα θέματα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Τσαμπουράκης και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιώργος Βλαχάκης εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στη χθεσινή σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΠΣΗ στην Περιφέρεια Κρήτης. Ο αντιπρόεδρος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τόνισε: «Πολλά μπράβο στην ΕΠΣΗ για τη διοργάνωση της σύσκεψης και τις προτάσεις που κατέθεσε. Είναι αλήθεια ότι στο σημείο που έχουμε φτάσει απαιτούνται ριζοσπαστικές και άμεσες κινήσεις για μειωθεί στο ελάχιστο το φαινόμενο της βίας που βρίσκεται σε έξαρση. Στην προσπάθεια αυτή η ΠΑΕ Η ΟΦΗ θα σταθεί αρωγός».

Goal

O Τζενάρο Γκατούζο δεν σκοπεύει να αλλάξει το 3-5-2, παρά το ότι η πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματα προσφερόταν για να δοκιμάσει άλλα συστήματα. Σαφώς και έχει κάνει δεύτερες σκέψεις και έχει στο βάθος του μυαλού του μία αλλαγή, αλλά όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή η τακτική τουλάχιστον στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δεν απέδωσε δημιουργικά και δεν λειτούργησε ανασταλτικά, θα φανεί στα επόμενα ματς το αν ο επιμένων νικά.

Sportday

Ματαιώθηκε το φιλικό που είχε κλείσει για το Σάββατο στα Περιβόλια με τον Πλατανιά ο ΟΦΗ. Χθες. οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο είχαν ρεπό.
ενώ και η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης. Από αύριο, όμως. ξαναμπαίνουν στα βάσανα, ενώ μεθαύριο αναμένεται ο Απόνιο. σύμφωνα με όσα έχουν πει οι διοικούντες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook