Ευκαιρία για διήμερη ξεκούραση…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το ρεπό τους θα απολαύσουν την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα οι παίκτες του ΟΦΗ αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να γεμίσουν τις.. μπαταρίες τους θα έχουν την Κυριακή και την Δευτέρα οι παίκτες του ΟΦΗ απολαμβάνοντας το ρεπό που τους έδωσε ο Γκατούζο ελλείψει αγωνιστικής δράσης.

Το Σάββατο το μενού περιελάμβανε… επτά γκολ και πλούσιο θέαμα αφού στο «οικογενειακό» δίτερμα που έγινε στο ΒΑΚ  ο ΟΦΗ νίκησε 5-2 τους Κ20.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Σακλαμάκη και Σίσιτς, ενώ στην επανάληψη σκόραραν και οι Φερούζ, Μαραθιανός (2), Λαμπρόπουλος (πέναλτι), Χατζάκης.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αντελέγιε, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαιτζιτς, Μερεμβιασβίλι, Πετρόπουλος, Σίσιτς ενώ έπαιξαν και οι Φερούζ, Φαζός, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Μαραθιανός.

Για την Κ20 οι: Αγριμάκης, Μπολάκης, Τουγλής, Δαμιανάκης, Ρουσάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Σακλαμάκης, Μπάμπης, Χρηστάκης, Κοντογιάννης.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη θα περάσουν το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα από εργομετρικά τεστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook