«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Σάββατο 4 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

 Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επανέλαβε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν. «Είμαι πια 36 ετών και ήρθε η ώρα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου και γιατί να μην ακολουθήσω το επάγγελμα του προπονητή», δήλωσε ο Κάλαϊτζιτς στην ιστοσελίδα «Vesti online». O Σέρβος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και έχει νοοτροπία νικητή. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά και στο τέλος της θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

ΦΩΣ: «Ο Γκατούζο έχει νοοτροπία νικητή»
 O μέσος Του ΟΦΗ Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στην ιστο σελίδα «Vest ι online» και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου Τζενάρο Γκατούζο. «Έχουμε μια νεανική ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Νομίζω ότι οι έξι βαθμοί στα πέντε πρώτα παιχνίδια, σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα, είναι ένας καλός απολογισμός.
Έχουμε νέο προπονητή, τον θρύλο της Μιλαν Τζενάρο Γκατούζο, που είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και έχει νοοτροπία νικητή. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και στο τέλος της να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι», είπε ο μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος αναφέρθηκε και στα σχέδια του μετά το τέλος της χρονιάς, αποκαλύπτοντας: «Είμαι 36 χρόνων πλέον και είναι ώρα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου. Γιατί να μην ακολουθήσω και το επάγγελμα του προπονητή».
Στα αγωνιστικά τώρα, σήμερα το πρωί (10.00) είναι προγραμματισμένο προπονητικό διπλό με αντίπαλο την ομάδα Νέων του ΟΦΗ. Ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο θα δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, ενώ θέλει στη διακοπή να δουλέψει αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα θα γίνουν προσπάθειες μέσα στην εβδομάδα να κλειστεί και ένα δυνατό φιλικό, είτε με τον Πλατανιά είτε με τον Εργοτέλη.

GOAL: Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΟΥ ΑΠΟΝΙΟ

Υπάρχει δυσαρέσκεια για τα προβλήματα, κυρίου οικονομικά, που αντιμεωπίζει ο σύλλογος. Αυτό σημαίνει πως η συνεργασία των δυο πλευρών βρίσκεται στον αέρα.
Από κει και πέρα με δηλώσει του σε σερβικά ΜΜΕ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς εξέφρασε την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τη φανέλα του ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει πως ο 36χρονος μέσος πιθανότατα στο τέλος της σεζόν θα ρίξει την αυλαία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook