“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

θύμα της ιστορίας με το μπλοκάρισμα των λογαριασμών των τελευταίων προέδρων της ΠΑΕ ΟΦΗ, δήλωσε ο Γιάννης Κουράκης, προειδοποιώντας ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να προστατεύσει το όνομα του. «Είμαι ο μόνος που έβαλε λεφτά, κλήθηκα από 5.000 οπαδούς ένα βράδυ, με το μαχαίρι στην πλάτη να βγω μπροστά για να σωθεί ο ΟΦΗ και τώρα πληρώνω τα σπασμένα», δήλωσε στο cretauve.gr ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος υποστήριξε ότι το μπλοκάρισμα οφείλεται και στην αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Χθες, τέλος, δημοσιεύτηκαν τα πρώτα 157 ονόματα φιλάθλων που δικαιούνται να παραλάβουν μετοχές της ΠΑΕ (στο πλαίσιο της πολυμετοχικότητας).

Goal

O Zέλικο Κάλαϊτζιτς σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα www.vesti-online. com. «Είμαι ήδη 36 χρόνων και έφτασε η ώρα να αφιερώσω τον εαυτό μου στην οικογένειά μου. Ίσως μετά ακολουθήσω καριέρα προπονητή» ήταν τα λόγια του Σέρβου κόφτη του ΟΦΗ.

Metrosport

Σκέψη αποχώρησης του δεν τέθηκε ποτέ επί επί της ουσίας. Όμως, όταν έρχονται αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα «βαριές» ήττες όπως αυτή του ΟΦΗ στην Τούμπα, είναι γεγονός πως ξεκινούν να αναπτύσσονται σενάρια απομάκρυνση. Ο Τςενάρο Γκατούζο πάντως όχι απλά παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών, αλλά βγαίνει και ενισχυμένος από την διοίκηση του ΟΦΗ που συνεχίζει να ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στον Ιταλό κόουτς, υπογραμμίζοντας πως αυτός θα είναι κανονικά ο προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τον τρόπο που η διοίκηση χειρίστηκε τα θέματα των Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη που απομακρύνθηκαν από τον ΓκατούζΟ, που δοκιμάζει να παίξει ένα πιο επιθετικό στιλ, δίχως πάντως μέχρι σήμερα να ανταποκρίνονται σε αυτό οι περισσότεροι παίκτες του ΟΦΗ. Σε ότι αφορά την διοίκηση των Κρητικών, είναι προφανές πως απασχολείται ιδιαίτερα και από τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες τόσο με πρώην, όσο και με νυν ποδοσφαιριστές.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook