“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα θέματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

«Εγώ μπαίνω μπροστά από εσάς και δεν θα σας πει τίποτα κανένας. Κανένας δεν πειράζει τους παίκτες μου, εκτός από εμένα. Πρέπει να αφήσουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε αυτό με τον Εργοτέλη».
Αυτό τόνισε στ’ αποδυτήρια της Τούμπας, έπειτα από την τεσσάρα ο Τζενάρο Γκατούζο, θέλοντας να τους ανεβάσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας. 0 Μανώλης Μονιάκης επέστρεφε στο Ηράκλειο τραυματισμένος στο μικρό δάχτυλο του χεριού του. αλλά η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο τοπικό ντέρμπι.

ΦΩΣ

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα και την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ στο ματς της Τούμπας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πέρασε στο ντούκου η παρουσία της ομάδας και ειδικότερα το ξεχαρβάλωμα του πρώτου ημιχρόνου, όπου τίποτε δεν λειτούργησε. Το βαρύ κλίμα είναι δεδομένο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ, όπως και ο προβληματισμός του Ιταλού τεχνικού, που μετά τη λήξη της αναμέτρησης θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών τονίζοντάς τους ότι «δεν έχετε να φοβηθείτε το παραμικρό, κοιτάμε μπροστά, για να βρούμε τον δρόμο μας στη συνέχεια». Παρ’όλα αυτά οι πληροφορίες από το περιβάλλον του ΟΦΗ άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής συστήματος, μιας και αυτό με τους τρεις αμυντικούς στην ευθεία δεν έχει αποδώσει ούτε και στα ματς στα οποία η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
Εκείνο που απασχολεί τον Γκατούζο αυτή τη στιγμή είναι οι τραυματισμοί παικτών στους οποίους στηρίζεται και οι οποίοι αγωνίζονται στα άκρα. Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο δεν φάνηκαν πολλά πράγματα, σίγουρα όμως τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί αν κάποιος από τους παίκτες που απασχόλησαν το ιατρικό δελτίο (Μιλιάζες, Άρτολα, Στάθης) θα υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Η αναβολή της αγωνιστικής πάντως σε συνδυασμό με τη διακοπή που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους χωρίς να χάσουν επιπλέον παιχνίδια.
Στην… επιδημία τραυματισμών ακραίων προστέθηκε και η περίπτωση του Μονιάκη, ο οποίος παραπονιόταν για ενοχλήσεις στο χέρι μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τούμπας. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για αν διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι επιφανειακό ή θα προσθέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο για τον Γκατούζο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook