Αναστόπουλος: “Ο ΟΦΗ έχει καλό υλικό, αδικείται από την θέση του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή “Super Ball” των ιστοσελίδων sport24 και contra.gr όπου αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ.

Aρχικά για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ: “Έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο ΠΑΟΚ, εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ που ενώ έχει καλούς παίκτες, δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, κάνοντας πολλά λάθη που τα πλήρωσε. Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του, ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μία φάση, αλλά όπως είπα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο ΟΦΗ έπαιζε με τρεις αμυντικούς στο πρώτο μέρος και είδαμε ότι είναι πολύ δύσκολο να περάσουν την μπάλα στα χαφ”. Ενώ για το ματς του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη έδωσε προβάδισμα στην πρώην ομάδα του ενώ υπεραμύνθηκε του ρόστερ του: “Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έστω και δύσκολα θα το πάρει. Κοιτάξτε, οι παίκτες που έχει πάρει ο Πουλινάκης είναι πολύ καλοί. Το ίδιο και πέρυσι. Αυτό να λέγεται”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δυναμική του ΟΦΗ λέγοντας ότι “ο ΟΦΗ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση γιατί έχει καλούς παίκτες. Τότε σωθήκαμε χωρίς να έχουμε αδειοδότηση. Εγώ και ο Μαχλάς σωθήκαμε. Ο Περογαμβράκης ήταν τραυματίας όταν πήγα. Πήγε δανεικός και επέστρεψε. Παιχνίδι με παιχνίδι έγινε καλύτερος και καθιεώθηκε. Ο ΟΦΗ ανασταίνει παίκτες. Παπουλή, Ταυλαρίδη, Γεωργίου. Λέω την πραγματικότητα και δεν το προχωρώ για να μην κάνω κακό στον εαυτό μου. Ο Πλατανιάς έχει ανθρώπους που ακούν τον προπονητή”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook