“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

O Μάιρον Τζορτζ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Αντώνη Πετρόπουλου στον επικείμενο αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Κοσταρικανός αναμένεται να αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Περογαμβράκη, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ισλάμ Φερούζ, θα είναι στην αποστολή, αλλά θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

ΦΩΣ

Η Θλάση στα πλευρά του Νταβίντ Λόρια εξαιτίας του τραυματισμού στη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Γεωργίας και Βόρειας Ιρλανδίας θέτει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του Ηρακλείου στα… πιτς για τις επόμενες δύο εβδομάδες και λογικά δύσκολα θα προλάβει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η απουσία αυτή δεν είναι η μόνη για τον Τζενάρο Γκατούζο ενόψει της επίσκεψης στην έδρα των πρωταθλητών, αφού δεν υπολογίζει ούτε τον Πετρόπουλο αλλά ούτε και τον Σίσιτς. Στον αντίποδα των απουσιών αυτών ο Ιταλός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Άρτολα και Μεϊτέ να τίθενται και πάλι στη διάθεσή του και να δηλώνουν υποψηφιότητα ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα της σαββατιάτικης αναμέτρησης, ενώ θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Ο Σκωτσέζος έδειξε στο φιλικό με τον Εργοτέλη ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν ο Γκατούζο σκέφτεται το ενδεχόμενο να τόν ρίξει κατευθείαν στα… βαθιά, δίνοντας του θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ ή θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Ιταλός τεχνικός δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την εικόνα του ΟΦΗ τόσο στο ματς με τη Βέροια όσο και στο φιλικό με τον Εργοτέλη και παραδέχεται ότι το καλύτερο… φάρμακο για να ξεπεράσει την κατάσταση η ομάδα είναι μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Sportday

Ούτε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προλαβαίνει ο Σίσιτς. Ο Σλοβένος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Πλέον προστίθεται στους απόντες Λόρια, Πετρόπουλο. Σε ό.τι αφορά τους αντικαταστάτες τους. ο Δασκαλάκης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία και ο Τζορτζ αναμένεται να πάρει θέση στην… κορυφή της επίθεσης. Ο Λόρια επέστρεψε χθες στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook