Εμφανίσεις σύμφωνα με το “δόγμα” του Γκατούζο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

“Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας πόλεμος και πρέπει να δώσεις μάχη”, ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ιταλός τεχνικός και θα ήθελε να διαπνέονται από το πνεύμα του πολεμιστή οι παίκτες του ΟΦΗ στο Σαββατιάτικο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το πάθος ήταν το σήμα κατατεθέν του Τζενάρο Γκατούζο ως παίκτης και από το ίδιο διακατέχεται και τώρα ως προπονητής.

Ήταν μαχητής και νικητής και αυτό θα ήθελε να δει από τους παίκτες του από δω και πέρα σε όλα τα ματς της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ σε ερώτηση για το πως βλέπει το Ελληνικό πρωτάθλημα τα είπε όλα με λίγες λέξεις:

“Είναι ένας πόλεμος και πρέπει να πολεμήσεις, να τραβήξεις κουπί να δώσεις μάχη κανένας δεν σου χαρίζει τίποτα”. Έπιθυμία του είναι να διαπνέονται από το πνεύμα του πολεμιστή οι παίκτες του ΟΦΗ σε όλα τα ματς όπως φυσικά και στο δύσκολο Σαββατιάτικο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό. 

“Κομάντος” θέλει να δει στα επόμενα ματς ο Ιταλός αφού η αλήθεια είναι οτι οι εμφανίσεις με Βέροια και Εργοτέλη τον προβλημάτισαν ιδιαίτερα και στα αυτιά του ακόμα ηχούν τα… καμπανάκια.

Η πρετοιμασία συνεχίζεται και παραμένουν εκτός ο Σίσιτς που έκανε ατομικό και ο Πετρόπουλος που συνέχισε την θεραπεία του.

Ο Λόρια επέστρεψε στο Ηράκλειο και σήμερα το πρωί θα κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και το οποίο «κληρονόμησε» στο ματς της Κυριακής με την Εθνική Γεωργίας.

Για σήμερα  Τετάρτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα στις 6μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook