“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 26 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 26 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο ΟΦΗ σχετικά με δημοσιεύματα για οφειλές της ΠΑΕ σε πρώην παίκτες της. τονίζοντας ότι «έχουν γίνει κάποιες κινήσεις απο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προκειμένου να σταματήσουν οι εκβιασμοί διαφόρων πιστωτών και κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών (τους οποίους προς το παρόν δεν κατονομάζουμε). Τα ασφαλιστικά μέτρα που κερδίσαμε είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση και ένα πρώτο βήμα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα έχει δαπανήσει πάνω από 2 εκατ. ευρώ .
για παλιά χρέη και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό».
Πάντως, προκειμένου ο ΟΦΗ να παίξει με τον Παναιτωλικό προσκόμισε στη διοργανώτρια δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου για προσωρινή αναστολή δόσεων προς τρίτους.

Goal

Κερδισμένος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ο ΟΦΗ. Με χθεσινή της ανακοίνωση η «μελανόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει για προσωρινή αναστολή χρηματικών δόσεων προς τρίτους: «Η αποπληρωμή των πιστωτών θα γίνει με έντιμο τρόπο και μέσα από συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια και όχι μέσω εκβιασμών που βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο όλη την ομάδα και τον κόσμο της» ήταν το σημαντικότερο σημείο της επίσημης τοποθέτησης των Κρητικών πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πέραν των ασφαλιστικών μέτρων, αφήνουν ανοιχτο είναι το ενδεχόμενο η ΠΑΕ ΟΦΗ να καταθέσει αίτηση υπαγωγή$ στο άρθρο 99.

ΦΩΣ

Την πρόθεση να συνεχίσει την Τακτική των τελευταίων ετών αναφορικά με την αποπληρωμή των παλιών χρεών γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Με αφορμή όσα έγιναν γνωστά περί κινήσεων από πιστωτές της που αξίωναν την άμεση καταβολή των οφειλομένων, η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς, όπως τους χαρακτηρίζει, πιστωτών και παλιών ποδοσφαιριστών. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Όντως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προκειμένου να σταματήσουν οι εκβιασμοί διαφόρων πιστωτών και κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών (τους οποίους προς το παρόν δεν κατονομάζουμε). Τα ασφαλιστικά μέτρα που κερδίσαμε είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση και ένα πρώτο βήμα για μια σειρά από καθ’ όλα νόμιμες διαδικασίες που θα γίνουν για να επισπευσθεί η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα έχει δαπανήσει πάνω από 2 εκ. ευρώ για παλιά χρέη και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Απλώς η αποπληρωμή των πιστωτών θα γίνει με έντιμο τρόπο και μέσα από συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια και όχι μέσω εκβιασμών που βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο όλη την ομάδα και τον κόσμο της». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στη λίστα που αναφέρει ο ΟΦΗ εντάσσονται παίκτες όπως ο Ταυλαρίδης, ο Γεωργίου, ο Ρόβας και άλλοι.
Η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας μετά τη νίκη της πρεμιέρας και ζητούμενο είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Ο Γκατούζο δεν έκρυβε τη χαρά του για την κατάκτηση του τρίποντου, κάτι άλλωστε που φανέρωσε με την αντίδρασή του αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος του Πετρόπουλου. Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν χθες ρεπό και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το ματς της 2ης αγωνιστικής. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μάιρον Τζορτζ, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη η μπλε κάρτα του. Πουλινάκης και Γκατούζο προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια ακόμη μεταγραφή που θα αφορά μέσο ή ακραίο ποδοσφαιριστή. Όπως και στις προηγούμενες κινήσεις οι δύο άνδρες τηρούν άκρα μυστικότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook