Προσεγμένες κινήσεις για την τελευταία προσθήκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς να θέλουν να προχωρήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, ο ΟΦΗ «ξεψαχνίζει» την αγορά για την μεταγραφή του χαφ που (πιθανότατα) θα είναι και η τελευταία.

Ο ΟΦΗ έχει ολοκληρώσει το παζλ της φετινής περιόδου, με εξαίρεση ένα τελευταίο κομμάτι που το αναζητάει ψάχνοντας το ιδανικό. Ήδη στον ΟΦΗ «ξεψαχνίζουν» την αγορά μιας και όσο τελειώνει ο Αύγουστος, τόσο πιο πολλές ελκυστικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα είναι σε θέση να… ενδιαφέρουν τον σύλλογο.

Σε αυτήν την περίπτωση, σύμμαχος του ΟΦΗ είναι και ο χρόνος αφού τα κασέ των ποδοσφαιριστών θα πέφτουν και κατά συνέπεια θα έρχονται περισσότερο στα… μέτρα του συλλόγου. Άλλωστε, παραδοσιακά, ο ΟΦΗ των τελευταίων χρόνων «χτυπάει» λαβράκια στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου όπως Μάντζιος, Ταυλαρίδης, Σαρ, Ζόρο. Παίκτες που υπό άλλες συνθήκες, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να τους… «ακουμπήσει» νωρίτερα λόγω των υψηλών απαιτήσεων τους. Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές που πρόκειται να προχωρήσουν και για αυτόν τον λόγο γίνονται συνεχείς επαφές μεταξύ Πουλινάκη και Γκατούζο προκειμένου να υπάρξει, όσο το δυνατόν γίνεται, μια προσεγμένη κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook