«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 17 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 17 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL

Στο 3-5-2 φαίνεται να καταλήγει ο Τζενάρο Γκατούζο εν όψει ins έναρξηε των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στον Παναιτωλικό. 0 IxaAos έχει βρει νέο ρόλο και στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, τον οποίο χρησιμοποιεί στο πλευρό του Πετρόπουλου.

Sportday: ΗΡΕΜΟΣ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ
O OΦΗ στο φιλικό με τον Πλατανιά, παρουσιασε προβλήματα σε όλες τις γραμμές, ωστόσο ο Γκατούζο δεν δείχνει να ανησυχεί.
Παρά το γεγονός πως οι Κρητικοί έκαναν αρκετά αμυντικά λάθη, έχοντας ταυτόχρονα έλλειψη παραγωγικότητας, ο προπονητής τους είναι βέβαιος πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι στο ματς με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ». Στα μεταγραφικά, ο ΟΦΗ αναζητεί ακόμα έναν μεσοεπιθετικό με οργανωτικά και εκτελεστικά χαρακτηριστικά, χωρίς να βιάζεται, αφού δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και από την αγορά των ελεύθερων, μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη.
LIVE SPORT: Ενας που θα κάνει τη διαφορά

Ακόμα μια μεταγραφή έχει απομείνει στον ΟΦΗ και αυτή θα αφορά παίκτη με δημιουργικά χαρακτηριστικά. Άλλωστε και στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Πλατανιά έκανε «μπαμ» το πρόβλημα στην τελική πάσα, ενώ και το 3-5-2 που λανσάρει φέτος ο Γκατούζο θέλει δουλειά. Της… καινοχομίας του Ιταλού και ο νέος ρόλος του Βασίλη Κουτσιανικούλη που παίρνει πλέον ρόλο αριστερού μπακ-χαφ. Στόχoς είναι το «2 στα 2» στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματos στο Ηράκλειο, ώστε οι Κρητικοί να δουλέψουν με ηρεμία στο διάστημα της διακοπής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook