“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 12 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 12 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Και φετος ο κοσμoς του ΟΦΗ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη του στην αγαπημένη του ομάδα. Ηδη έχουν διατεθεί 2.500 διαρκειαβ και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματα δεν αποκλείεται να αγγίξει το περσινό εντυπωσιακό νούμερο-ρεκόρ των 3.000 καρτών. Δεν αποκλείεται να… βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση και ένα μεταγραφικό μπαμ για τα δεδομένα πάντα των Κρητικών, το οποίο θα άφορα την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Sportday

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Γιούχτα θα δώσει αύριο ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (19.00), σε μια προσπάθεια του Τζενάρο Γκατούζο για τις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 23 του μήνα, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα. Οπως έδειξε ο ΟΦΗ στο φιλικό με το Ρούβα (1-0), χρειάζεται ακόμη δουλειά σε πολλούς τομείς. Τόσο στην δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα, αλλά και αφομοίωση του συστήματος 3-5-2, που φαίνεται να προηγείται στη σκέψη του Ιταλού τεχνικού. Οπως ανακοινώθηκε, η είσοδος στο φιλικό με το Γιούχτα θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους στις θύρες 4-5-8-9. Στα μεταγραφικά, ο ΟΦΗ φουλάρει τουλάχιστον για μια μεταγραφή (μεσο επιθετικού), ενώ είναι ανοιχτό και για έναν γκολκίπερ.

ΦΩΣ

Σε μια περίοδο που ο Τζενάρο Γ κατούζο δουλεύει το μοντάρισμα της ο-, μάδας, με άξονα το 3-5-2, στον ΟΦΗ κινούνται για την ολοκλήρωση του ράστερ.
Προσθήκες δεν θα γίνουν πολλές, ωστόσο υπάρχουν δύο θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ιταλός τεχνικός.
Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και έναν εξτρέμ, που θα προσθέσει στο κέντρο του ΟΦΗ ταχύτητα στην κίνηση και στη σκέψη. Ενός μέσου, ο οποίος θα βοηθήσει στη δημιουργία παιχνιδιού και θα συμβάλει στο επιθετικό κομμάτι. Πληροφορίες θέλουν τους Ηρακλειώτες να έχουν εντοπίσει τους στόχους και οι συζητήσεις να διεξάγονται υπό πλήρη μυστικότητα. Δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, αφού το πρωτάθλημα ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ως εκ τούτου, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, αφού όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνουν οι προσθήκες, τόσο το καλύτερο θα είναι για τον Γκατούζο, αλλά και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο ο ΟΦΗ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Γιούχτα. Ο αγώνας θα γίνει στο Γεντι Κουλέ, θα ξεκινήσει στις 7.15 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους στις θύρες 4-58-9. Οι παίκτες συνέχισαν την εντατική προετοιμασία στο ΒΑΚ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις και τρέξιμο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook