Βρέθηκαν οι στόχοι – έρχονται οι επόμενοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προχωράει την μεταγραφική του ενίσχυση για να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί με αποτέλεσμα οι υποθέσεις τους να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Με σωστά και συγκρατημένα βήματα, στον ΟΦΗ τρέχουν τα υπόλοιπα θέματα που παραμένουν ανοικτά ώστε να κλείσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και για τους οποίους έχει δοθεί το «οκ» από τον Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Ονόματα και… διευθύνσεις δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών για να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις και οι ποδοσφαιριστές να τεθούν στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Κάτι που φαίνεται ότι πρόκειται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι σίγουροι, πριν προχωρήσουν στις τελικές επαφές, ότι οι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα και δεν θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος είναι στην θέση του τερματοφύλακα ενώ για τον άλλο φαίνεται πως ο «Ρίνο» έχει καταλήξει σε έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει την ικανότητα να παίξει τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα ως εξτρέμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook