«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 8 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 8 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΠΕΡ
 Ακόμα δύο μεταγραφικέ5 θα πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ. Ολο το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα (έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις), ενώ αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό και έναs πλάγιο επιθετικός ο οποίος θα έχει και καλή σχέση με τα δίχτυα.
Σαφώε και αν παρουσιαστεί μία πολύ καλή ευκαιρία, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία θα αγωνίζεται και σε προσιτή τιμή ο Μάνθος Πουλίνάκης δεν θα πει «όχι».
Sportday: Ελεύθερος ο Ντουντού
 Για αύριο κόντρα στον Ρούβα έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ, όπου όλα δείχνουν πως ο Γκατούζο θα ξεκινήσει με 3-5-2.
Από τη στιγμή που ενσωματώθηκαν οι Αντελέγε. Μεϊτέ. ο Ιταλός δοκιμάζει συνέχεια αυτό το σύστημα, που πλέον φαίνεται πως έχει «κλειδώσει». Οι Κρητικοί συνεχίζουν το «σαφάρι» για την εύρεση ενός πορτιέρο και ενός εξτρέμ που είναι στο «κάδρο» ως άμεσες μεταγραφικές τους προτεραιότητες. Ομως στο «τραπέζι» μπορεί να πέσει ξανά το όνομα του Ντουντού 0 Βραζιλιάνος έφυγε από την Μακάμπι Νετάνια -η ισραηλινή ομάδα αναφέρει πως έχει πρόβλημα στο γόνατο του. ενώ εκείνος το διαψεύδει- ο έμπειρος χαφ αγαπήθηκε στον ΟΦΗ. τους ξέρει και τον ξέρουν. Ετσι ενδέχεται να απασχολήσει τους Κρητικούς.

ΦΩΣ: Αλλαξαν τα πλάνα του

Η ενσωμάτωση των Μεϊτέ και Αντελέγιε στην ομάδα του ΟΦΗ φαίνεται πως αλλάζει την αγωνιστική φιλοσοφία του Τζενάρο Γκατούζο. Και αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται στην εφαρμογή του 3-5-2, κάτι που ακολουθεί πιστά και δουλεύει πάνω σε αυτό από τις αρχές της εβδομάδας. Άλλωστε ο ίδιος πιστεύει ότι με την παρουσία τριών πολύ καλών στόπερ, ο ΟΦΗ είναι σε θέση να οχυρώσει την άμυνά του, πράγμα που θα απελευθερώσει περισσότερο τα χαφ στο δημιουργικό κομμάτι. Το συγκεκριμένο σύστημα θα ακολουθήσει το Σάββατο στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ρούβα, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ» και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΦΗ.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εξακολουθούν να απασχολούν τα θέματα της απόκτησης ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, αφού ο χρόνος πιέζει.
• Ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ αγόρασε 44 (συμβολικό νούμερο) εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 4 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook