“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 7 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μια παρουσία-έκπληξη υπήρξε στη χθεσινή προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο». Ο Ευγένιος Γκέραρντ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ και παρακολούθησε το πρόγραμμα και όταν ο Τζενάρο Γκατούζο ενημερώθηκε για την παρουσία του, έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας του εξήγησαν τι ακριβώς σημαίνει για την ομάδα. Το πρώτο του φιλικό μπροστά στο κοινό του θα δώσει το Σάββατο ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα αντιμετωπίσει τον Ρούβα στο «Γεντί Κουλέ» στις 19:15 το απόγευμα του Σαββάτου, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό και το γήπεδο να αναμένεται να μαζέψει πολύ κόσμο.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες, με τον Μακρή να έχει πάρει άδεια και να απουσιάζει, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Περογαμβράκης και Ροβίθης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

ΦΩΣ

Οι μεταγραφές φυσικά και δεν έχουν ολοκληρωθεί στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Τζενάρο Γκατούζο, με τους συνεργάτες του αναζητά δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ κινείται για έναν τερματοφύλακα και έναν εξτρέμ και πηγές από το Ηράκλειο κάνουν λόγο για παίκτες οι ο. ποίοι έχουν εντοπιστεί, αλλά οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες και θα χρειαστεί”χρόνος προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές και οι συζητήσεις. Στα αγωνιστικά τώρα-, χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Απουσίαζαν ο Μακρής που έχει άδεια, για προσωπικούς λόγους και οι Ροβίθης, Περογαμβράκης, που έκαναν θεραπεία. Για μεθαύριο είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Ρούβα στις 19.15. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook