Η έξτρα ώθηση με 3 “11αδατα” στόπερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία τριών “ενδεκαδάτων” στόπερ (Μεϊτέ, Αντελέγιε, Τριποτσέρη) δίνει την ευχέρεια στον Τζενάρο Γκατούζο να σκεφτεί διάφορα σχήματα και να παρατάξει τον ΟΦΗ ανάλογα με αυτά που έχει στο μυαλό του.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά καθώς επιθυμούσε την παρουσία τριών ποδοσφαιριστών στην συγκεκριμένη θέση που θα έχουν όλοι συγκεκριμένα στοιχεία: Εμπειρία, καλοί με την μπάλα για να βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και παράλληλα έτοιμοι να παίξουν από το πρώτο ματς της χρονιάς. Το “γλυκό” έδεσε με την μεταγραφή του Ντέλε Αντελέγιε που έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Δευτέρας. Η παρουσία τους θα συνεισφέρει και στην βελτίωση των Δαμιανάκη, Φαζού – δύο ποδοσφαιριστές που ο Γκατούζο πιστεύει πάρα πολύ και θεωρεί πως έχουν τις δυνατότητες να γίνουν βασικά στελέχη του ΟΦΗ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πέρα από αυτό, είναι δεδομένο πως ο Γκατούζο κάνει και άλλες σκέψεις που δεν θα αργήσει να τις φανερώσει μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook