“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 5 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Οχι μόνο έφτασε ο Αντελέγε στο Ηράκλειο, αλλά πήγε αμέσως στο «Βαρδινογιάννειο». γνωρίστηκε με τον Γκατούζο και έκανε χαλαρό τροχάδην. Ειδικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς ακολούθησαν οι Ραζάκ. Μεϊτέ. ενώ οι Περογαμβράκης. Μιλιάζες. Ροβίθης συνέχισαν τη θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό. κάτι που ισχύει και για σήμερα. Παρά τις τελευταίες δυνατές μεταγραφές, ο ΟΦΗ ψάχνει ακόμα για ένα τερματοφύλακα και ένα πλάγιο επιθετικό. Παράλληλα, ψάχνει για αντίπαλο για να δώσει φιλικό το Σαββατοκύριακο.

ΦΩΣ

Την πρώτη του γνωριμία με τον Τζενάρο Γκατούζο είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ντέλε Αντελέγε, ο οποίος έφτασε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο. Ο Νιγηριανός στόπερ πήγε κατευθείαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και αφού είχε ένα πρώτο τετ α τετ με τον Ιταλό τεχνικό έκανε την πρώτη του προπόνηση, τρέχοντας σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο 26χρονος άσος αναμένεται να ενσωματωθεί πολύ σύντομα στην ομάδα, αφού χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Πλέον εκκρεμούν δύο κινήσεις για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ. Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ.
Την ίδια ώρα, οι Ραζάκ και Μεϊτέ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι Μιλιάζες, Ροθίθης και Περογαμβράκης έκαναν θεραπεία.
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν από το βεβαρημένο πρόγραμμα προετοιμασίας θα έχουν όπως χθες έτσι και σήμερα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο με τον Γκατούζο είναι προγραμματισμένο για αύριο, τη στιγμή που οι άνθρωποι της διοίκησης ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό το προσεχές Σάββατο. Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το φιλικό με τον Πλατανιά, το οποίο θα γίνει στις 16 τρέχοντος στο «Γεντί Κουλέ» με ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.

Live Sport

Ελάχιστα κομμάτια απέμειναν προκειμένου να συμπληρωθεί το φετινό μεταγραφικό παζλ του ΟΦΗ.
Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας άργησαν να μπουν στην διαδικασία ευρεσης ποδοσφαιριστών, πατώντας… γκάζι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου κατάφεραν να βουλώσουν τις περισσότερες… τρύπες και πλέον ψάχνουν τις τελευταίες… πινελιές οι οποίες ελπίζουν ότι θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Ηράκλειο αναφέρουν ότι υπήρξε σύσκεψη ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκη και τον Τζενάρο Γκατούζο. στην οποία αποφασίστηκαν οι τελευταίες κινήσεις. Αυτές θα αφορούν έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη θέση από τον Σήφη Δασκαλάκη (αν και ο Ιταλός είναι πολύ ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού) και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο «Ρίνο» ψάχνει ένα ποδοσφαιριστή που να μπορεί με άνεση να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής να πατά περιοχή και να δίνει λύσεις στην επίθεση. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί και οι άνθρωποι του ΟΦΗ θεωρούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook