“GLOBAL OFI Crete FC”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια πρωτοποριακή κίνηση, ο ΟΦΗ καλεί τους Κρητικούς του εξωτερικού να συνεισφέρουν στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

H ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει την ευκαιρία στους Κρήτες του εξωτερικού να προσφέρουν σε φίλο ή συγγενή στην Κρήτη ένα καταπληκτικό δώρο αλλά και να “κατεβάσουν” ειδική εφαρμογή με την ιστορία του ΟΦΗ σε εικόνες και βίντεο.

Με το πρόγραμμα “Sent your friend or relative to Genti Koule”, (στείλε το φίλο ή συγγενή σου στο Γεντι Κουλέ), οι Κρήτες του εξωτερικού μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του ΟΦΗ.

Μέσω του www.viva.gr oι Κρήτες του εξωτερικού θα μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας (για τη θύρα 8) και να το στείλουν μέσω της ΠΑΕ σε φίλο ή συγγενή τους που ζει στην Κρήτη.

Μπαίνοντας στο www.viva.gr/tickets/sports/ofi-eisitiria-diarkeias-2014-15/, οι Κρήτες του εξωτερικού μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους στην Θύρα 8 και να στείλουν μήνυμα στο [email protected] με τον αριθμό του εισιτηρίου και τα στοιχεία του φίλου ή συγγενή στον οποίον θέλουν να αποσταλεί το εισιτήριο.

Εναλλακτικά, θα μπορούν βέβαια να το κρατήσουν ως “αναμνηστικό” μιας και το εισιτήριο διαρκείας  έχει ειδικό σχεδιασμό που αφορά στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΟΦΗ.

Με κάθε αγορά εισιτηρίου, και σαν αναμνηστικό για την προσφορά του, ο φίλαθλος του ΟΦΗ που ζει στο εξωτερικό θα πάρει εντελώς δωρεάν μια επετειακή φανέλα του ΟΦΗ, σχεδιασμένη ειδικά για τον εορτασμό των 90 ετών.

Εντός του 2015, οι φίλοι του ΟΦΗ που ζουν στο εξωτερικό θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν, με συμβολικό αντίτιμο, (εφαρμογές που τρέχουν σε android και I pad) πλούσιο υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, αποκόμματα εφημερίδων κλπ) που αφορούν στα 90 χρόνια της αγαπημένης μας ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook