Τα τελευταία κομμάτια και ο τρόπος βελτίωσης του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ «πάτησε» Κρητικό έδαφος και πλέον 3 εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τα πάντα κινούνται γύρω από την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.

Σε μια μεταγραφική περίοδο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Έτσι και εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά για κανέναν και για τίποτα. Πολύ περισσότερο όταν βρισκόμαστε στις αρχές του Αυγούστου και μπροστά μας υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Το σημαντικό για τον ΟΦΗ είναι ότι η ομάδα ήρθε στο Ηράκλειο και δεν εντοπίστηκε καμία… περαιτέρω μεταγραφική ανάγκη για τον Τζενάρο Γκατούζο. Για παράδειγμα, πέρυσι όλοι θυμόμαστε πως έτρεχαν στον ΟΦΗ να καλύψουν το κενό του τραυματία Παπάζογλου ή του Λαμπρόπουλου που ήταν στο μείνε – φύγε. Και μέχρι τον Σεπτέμβριο αποκτήθηκαν δύο έξτρα παίκτες (Ζε Εντουάρντο, Μακουκούλα) που δεν είχε προβλεφθεί να αποκτηθούν.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΟΦΗ ψάχνεται για έναν τερματοφύλακα και πιθανότατα έναν παίκτη στην μεσαία γραμμή ώστε να ολοκληρωθούν οι κινήσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Βέβαια, είναι δεδομένο πως ότι κινήσεις γίνουν από εδώ  και στο εξής, θα είναι συμπληρωματικές και… ιδιαίτερα προσεγμένες. Άλλωστε, τα βασικά κομμάτια της 11αδας μπήκαν μέσα (Ραζάκ, Μεϊτέ, Τζορτζ), οπότε από εδώ και στο εξής μένει να δούμε ποιες επιπρόσθετες κινήσεις θα γίνουν.

Άλλωστε, ο ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, από εδώ και στο εξής, καθώς σε 19 ημέρες θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και χρειάζεται να βρεθεί στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Τα κενά που διαπιστώθηκαν στην Ολλανδία και αφορούσαν τον τρόπο ανάπτυξης και το δημιουργικό κομμάτι είναι εκείνα που προβληματίζουν περισσότερο τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός έχει εντοπίσει το πρόβλημα και δεν αποκλείεται να… προχωρήσει σε διάφορες διαφοροποιήσεις προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook