“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 8 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 8 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Με εργομετρικές εξετάσεις (οι παίκτες περνούν κατά γκρουπ) και προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ. Για σήμερα ο Τζενάρο Γκατούζο έχει προγραμματίσει για τους παίκτες του το πρωί ασκήσεις στο γυμναστήριο (στο Παγκρήτιο Στάδιο) και το απόγευμα προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο. Στα μεταγραφικά. οι χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση Καστίγιο είναι σε καλό δρόμο.

ΦΩΣ

Τις μεταγραφικές υποθέσεις προσπαθούν να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό στον ΟΦΗ, προκειμένου όταν θα βρεθεί η ηρακλειώτικη ομάδα στην Ολλανδία ο Γκατούζο να έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες. Μετά την ολοκλήρωση των υποθέσεων. Πετρόπουλου και Άρτολα οι διοικούντες την ΠΑΕ, σε συνεννόηση με τον Γκατούζο, έχουν θέσει, ως πρώτη προτεραιότητα, τις περιπτώσεις ενός μέσου που θα καλύψει την αποχώρηση του Ντουντού και ενός επιθετικού. Για τη δεύτερη περίπτωση το όνομα του Νέρι Καστίγιο ακούγεται ολοένα και περισσότερο, όμως από την πλευρά της ΠΑΕ ούτε διαψεύδεται ούτε και επιβεβαιώνεται οτιδήποτε σχετικό. Στην επικαιρότητα παραμένουν τα ονόματα των Βαρέλα και Μονακέλο, αν και για τον τελευταίο διίστανται οι πληροφορίες, καθώς από τη μια φέρεται ως πολύ πιθανή η μετακίνηση του στον ΟΦΗ, από την άλλη όμως εκφράζεται η διάθεση να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τον Εργοτέλη. Το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, εκεί όπου το πλάνο λέει για 3-4 επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Πέραν αυτών που προαναφέρθηκαν, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση και ενός γκολκίπερ. Τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ συνεχίζονται, ενώ η ΠΑΕ άσκησε έφεση επί της απόφασης που επιδίκασε 309.000 ευρώ στον Χρήστο Μπούρμπο πού επιπλέον μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook