VIDEO / Πετρόπουλος: “Τα πολλά λόγια μέσα στο γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της πρώτης συγκέντρωσης του ΟΦΗ εν όψει της νέας χρονιάς και στάθηκε στην δίψα του κόσμου. Δείτε το video με τις δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού του ΟΦΗ.

Ο “Πετρογκόλ” επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από έξι χρόνια για την δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ και αρχικά είπε “είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από 6 χρόνια. Ο κόσμος είναι δίπλα της και την στηρίζει. Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουμε την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Με την βοήθεια του προπονητή που είναι παγκόσμιας εμβέλειας, της διοίκησης και του κόσμου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα”.

Ο Πετρόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να επαναλάβει την περσινή πορεία υπογραμμίζοντας ότι “θέλουμε η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή με την περσινή. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και ο ΟΦΗ πρέπει να επενδύσει πάνω στον κόσμο του ώστε κάθε χρόνο να είναι καλύτερος” ενώ για την δική του παρουσία τόνισε “όπως και πέρυσι, έτσι και τα προηγούμενα χρόνια πάντα προσπαθώ να προσφέρω τα γκολ μου. Όπως το έκανα την πρώτη φορά που ήμουν πιτσιρικάς, έτσι και τώρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook