«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 5 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 5 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Υπέγραψε ο Πετρόπουλος
 Παίκτης του ΟΦΗ και με. .. βούλα έγινε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ από τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις», δήλωσε ο Πετρόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Εχει ένα υπέροχο κόσμο και φέτος έναν προπονητή με παγκόσμια ακτινοβολία. Σίγουρα, είναι τιμή μου που θα συνεργαστούμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο. Μάνθο Πουλινάκη. Η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό διοικητικό επίπεδο».
Σειρά στις υπογραφές θα πάρει ο Ντάνι Αρτόλα. 0 Ισπανός δεξιός μπακ βρίσκεται από προχθές στο Ηράκλειο και θα υπογράψει για δύο χρόνια. Οι δύο παίκτες μαζί με τον Τζενάρο Γκατούζο θα συγκεντρώσουν πάνω τους τα βλέμματα των φίλων του ΟΦΗ στη σημερινή (19:00) επίσημη «πρώτη» της ομάδας.
ΦΩΣ: «Ο ΟΦΗ έχει προπονητή παγκόσμιας ακτινοβολίας»
Και με τη…bούλα «κοπέλι» έγινε από χθες ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 28χρονος επιθετικός υπέγραψε για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα και ανακοινώθηκε επισήμως από τους «ασπρόμαυρους». «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ, από τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Εχει έναν υπέροχο κόσμο, για τον οποίο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα και φέτος έναν προπονητή με παγκόσμια ακτινοβολία και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστούμε», δήλωσε ο Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν στο Ηράκλειο και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-08, για να προσθέσει: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Πουλινάκή για την πρόταση που μου έκανε και τη μέχρι τώρα συνεργασία μας που δείχνει ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό διοικητικό επίπεδο. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».
Από εκεί και πέρα, θέμα ωρών φαίνεται να είναι η ανακοίνωση και της απόκτησης του Ισπανού Άρτολα, ενώ επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016 με αύξηση αποδοχών πρότεινε τελικά η ΠΑΕ στον Μιλιάζες.
Στο μεταξύ, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Μάνθου Πουλινάκή και του Βασίλη Κουτσιανικούλη.Ο παίκτης, που εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και παράλληλα τόνισε στον πρόεδρο των Κρητικών προσωπικά ότι αυτά που διαδίδει ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Βαγγέλης Πλεξίδας, περί συμφωνίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Κουτσιανικούλης μάλιστα θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν σήμερα στις 18.30 στο «Γεντί Κουλέ» παρουσία κόσμου.
Τέλος, στο θέμα Βαρέλα ο μάνατζερ του Ουρουγουανού αποκάλυψε ότι όντως έχει γίνει πρόταση στον παίκτη από τον ΟΦΗ.
α.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook