“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 3 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Φήμες θέλουν τον ΟΦΗ να ψάχνει το «μπαμ» για τη θέση του επιτελικού μέσου είτε με την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα) του Σωτήρη Νίνη είτε με το ερχομό από τον Ολυμπιακό τού Αριέλ Ιμπαγάσα. Ωστόσο τα κασέ και των δυο ποδοσφαιριστών θεωρούνται απαγορευτικά για τα δεδομένα του ΟΦΗ. Το βέβαιο είναι ότι σήμερα θα υπογράψουν οι δύο κλεισμένοι ποδοσφαιριστές, ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Ντάνι Αρτόλα. Ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του θα έρθουν αύριο από την Ιταλία, μια και μεθαύριο είναι η «πρώτη» της κρητικής ομάδας.

ΦΩΣ

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αρνήθηκε οτιδήποτε σχετικό με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί συμφωνίας του με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει καν τον ισχυρό άνδρα της ΑΒΑ ούτε και^ χει μιλήσει ποτέ μαζί του. Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα gentikou/e οακραίος του ΟΦΗ αρνήθηκε το πάντα στην υπόθεση αυτή και επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. «Όπως ο κόσμος τα διαβάζει από τις εφημερίδες και τα σάιτ, έτσι ενημερώθηκα και εγώ. Δενγνωρίζω kav τον κύριο Πλεξίδα και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ», ήταν τα λόγια του Κουτσιανικούλη, που διέψευσε και τα περί πρόθεσης του ΟΦΗ να τον πουλήσει για να… ξαλαφρύνει το μπάτζετ από ένα βαρύ συμβόλαιο. «Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον πρόεδρο για να φύγω από την ομάδα. Εξάλλου έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και σκοπεύω να παραμείνω στον ΟΦΗ. Εκτός και αν προκύψει κάποια πρόταση στον ΟΦΗ για μεταγραφή», υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, δίνοντας τη δική του τοποθέτηση στην υπόθεση. Από εκεί και πέρα, σε ρυθμό πρώτης συγκέντρω σης κινούνται πλέον στον ΟΦΗ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι αφίξεις των παικτών αλλά και του Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να δώσουν το «πάρων» στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς, Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο, ενώ είτε σήμερα είτε αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη και ο Πετρόπουλος. Όσον αφορά τονΆρτολα, έφτασε αργά χθες το βράδυ στοΗράκλειο προκειμένου να Περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ΠΑΕ και θα ανακοινωθεί η απόκτηση του. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, υπήρξε… σιγή ασυρμάτου ακόμα και από την Ιταλία, αφού δεν σημειώθηκε κάτι καινούργιο ούτε για τον Μονακέλο αλλά ούτε και για τον Βαρέλα. Αυτό σε καμία πέρίπτωση δεν αναιρεί το ενδιαφέρον ούτε και μειώνει τις πιθανότητες να ενταχθούν οι δύο ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ. Περισσότερα πράγματα θα γίνουν γνωστά μετά την άφιξη του Γκατούζο στο Ηράκλειο, καθώς ο Ιταλόςτεχνικός χειρίζεται προσωπικά όλα τα θέματα που αφορούν μεταγραφικούς στόχους από την πατρίδα του.

Live Sport

Το πρώτο φετινό μεταγραφικο απόκτημα του ΟΦΗ βρίσκεται από χθες στην Κρήτη. Ο λόγος για τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα Ντάνι Φερνάντεθ Αρτόλα, ο onoios σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικέε εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει τη θέση του Χρήστου Μπούρμπου που κέρδισε την προσφυγή και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παναθηναϊκό. Αναφορικά με τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο χθες ήταν η σειρά του Βασίλη Κουτσιανικούλη να πάρει θέση για την υπόθεση που δημιουργήθηκε και θέλει τον ίδιο να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Λάρισα, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα. «Όπως ο κόσμος τα διαβάζει από τις εφημερίδες και τα σάιτ έτσι ενημερώθηκα και εγώ. Δεν γνωρίζω καν τον κύριο Πλεξίδα και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ», τόνισε σε οπαδική ιστοσελίδα ο 26χρovos μέσος που στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον πρόεδρο για να φύγω από την ομάδα. Εξάλλου, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και σκοπεύω να παραμείνω στον ΟΦΗ. Εκτός και αν προκύψει κάποια πρόταση στον ΟΦΗ για μεταγραφή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook