Πουλινάκης: «Ο κόσμος θα είναι ξανά κοντά μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νέα χρονιά, απάντησε για την έλευση του Γκατούζο και εξέφρασε την πίστη του ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι ξανά ΠΑΡΩΝ.

«Πάντα κοιτάζω τις τελευταίες αγωνιστικές. Όλοι παίζουν με όλους και καταρχήν να έχουμε μια καλή χρονιά, δύναμη και υγεία. Το κυριότερο είναι να προστατεύσουμε αυτό το άθλημα» είπε αρχικά ο Μάνθος Πουλινάκης που στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Μακάρι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο όπως πέρυσι. Να έχουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που παλεύει κάθε Κυριακή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ξανά κοντά μας. Εκτιμά την δουλειά που κάνει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, να έχουμε την υγεία μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Όσον αφορά την παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ υπογράμμισε λέγοντας ότι «σίγουρα είναι μια επιτυχία για τον ΟΦΗ. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει στην πρώτη στραβή να μειώνουμε ή να αποθεώνουμε. Ο Γκατούζο πρέπει να προστατευτεί από την ελληνική νοοτροπία. Είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται στον ΟΦΗ. Έχει μεγάλη πίστη και θέληση σε αυτό που κάνει και δεν τον φοβάμαι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook