“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 26 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Την περίπτωση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου εξετάζει ο ΟΦΗ. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Γκατούζο με την άφιξη του να φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα. Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο ΟΦΗ επέλεξε το Γκάρντερεν για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ θα βρεθεί στην Ολλανδία από 20 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει και πέντε φιλικά. Στις 22 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Φένλο (19:00). Στις 26 την Εουπεν (19:00). Στις 29 την Αντο Ντεν Χάαγκ και στην 1 η Αυγούστου την Μπρέντα (20:00). Το πρώτο στάδιο θα διεξαχθεί από 5 μέχρι 19 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Goal

Εφεση θα καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της πρωτόδικα απόφασης της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών που επιδίκασε στον Χρήστο Μπούρμπο το ποσό των 309.000 ευρώ. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Avriivns Πετρόπουλος προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΦΩΣ

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα και να ενημερώσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ για τις δικές του επαφές, καθώς είναι δεδομένο πως ο Ιταλός τεχνικός όλο αυτό το διάστημα έχει ανοιχτή γραμμή με παίκτες και μάνατζερ. Το όνομα που εξακολουθεί να τον απασχολεί είναι αυτό του Ουρουγουανου Βαρέλα, τον οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει ως δανεικό από την Παλέρμο. Ο Γκατούζο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή και ελπίζει να πείσει τον ίδιο αλλά και την Παλέρμο να αποδεχτούν την πρόταση να μετακομίσει στο Ηράκλειο. Από την άλλη πλευρά οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του ΟΦΗ να πλησίασαν τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη χρονιά. Την ίδια στιγμή μένει να ανακοινωθούν όι μεταγραφές των Πετρόπουλου και Αρτολα, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την κρητική ΠΑΕ. Οι δύο παίκτες προορίζονται να καλύψουν τα κενά των Παπάζογλου και Μπούρμπου (χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του και έμεινε ελεύθερος), ενώ μένει να φανούν ποιες θα είναι οι επιλογές για την κάλυψη των κενών που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις των Ντουντού, Φερνάντεζ και Ζε Εντουάρντο. Ο Γκατούζο έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση που από την 1 πλευρά της προσπαθεί να υλοποιήσει το μεταγραφικά πλάνο που έχει χαραχτεί και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό προκειμένου ο κόουτς να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Γκατούζο έχει ζητήσει να είναι διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος του ράστερ όταν η αποστολή ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πέντε φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν εκεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook