Τέλος και με σφραγίδα στο μαρτύριο της Β’ Εθνικής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League με το Δ.Σ. της διοργανώτριας να σφραγίζει και τυπικά την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια ταλαιπωρίας. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος και Μανώλης Φωτάκης που βρέθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής που επικύρωσε ομόφωνα την βαθμολογία αλλά και την άνοδο του ΟΦΗ βάσει της προκήρυξης – κάτι που σημαίνει ότι αποδέχονται όλοι πως τα πλέι – οφ ήταν νόμιμα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ στάθηκε ξανά στο πλευρό των ομάδων της Football League παρά το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ τονίζοντας ότι το δίκαιο είναι υποβιβαστούν Λάρισα, Πανσερραϊκός και να πάρουν τις θέσεις τους Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας.

Θα ήθελα καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα πλέι – οφ και στην συνέχεια να πω ότι θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να τηρηθεί ο ΚΑΠ και να πάρουν την άνοδο οι ομάδες της Football League καταλαμβάνοντας τις θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας” ήταν τα λόγια του Χρήστου Μιχαλόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook