Aναστόπουλος: “Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία μέρα μετά και την… τυπική άνοδο του ΟΦΗ στη Superleague, ο Νίκος Αναστόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

«Η άνοδος που έζησα ήταν η πιο δύσκολη! Ακόμα πιο δύσκολη και από αυτήν με τον Αρη. Οι συνθήκες οι οποίες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν πάρα πολύ δύσκολες και αντίξοες. Ευτυχώς πήγαν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και όπως ήταν ο δικός μας στόχος» ήταν τα πρώτα λόγια του «Αναστό» ο οποίος συνέχισε: «Το πρωτάθλημα της Superleague τελείωσε στις 14 Mαϊου. Είχαμε δύο μέρες ρεπό και επανήλθαμε στις προπονήσεις στις 17 Mαϊου μέχρι τις 28 Ιουνίου που τελειώσαμε. Υπήρχε μια δικαστική μάχη και φτάσαμε στο σημείο στις 20 Ιουλίου, ενώ έχουμε φύγει από τις 28 Ιουνίου, να μας λένε ότι ξεκινούν τα μπαράζ! Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος αφού έπαιζες όλη τη χρονιά σε ένα παιχνίδι και ήσουν απροετοίμαστος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ήταν παγκόσμιο φαινόμενο».

Ο 53χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην ανησυχία του λέγοντας ότι «η ανησυχία μου ήταν ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Αν τα πλει οφ ήταν στην ώρα τους δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι σε ένα παιχνίδι κρίσιμο που παιζόταν η χρονιά ήμασταν απροετοίμαστοι με μηδέν προπόνηση».

Και συνέχισε: «Τα παιδιά όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά σε όλα τα ματς και ειδικά σε αυτά με τον Λεβαδειακό, έδωσαν τη ψυχή τους». Κλείνοντας εξήγησε ότι δεν έχει ασχοληθεί με μεταγραφές από τη στιγμή που υπήρχαν τα πλέι οφ και απένειμε τα εύσημα σε όλους που βρίσκονταν μέσα στην ομάδα: «Η επιτυχία δεν ανήκει μόνο σε έναν αλλά σε όλους όσους ήταν στην ομάδα. Ήταν καταλυτική η καλή λειτουργία της ομάδας. Βάλαμε το εμείς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook