Βιτώρος: “Στόχος ζωής να επιστρέψω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Βιτώρος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παρουσία του στον ΠΑΟ Κρουσώνα αλλά και για την επιστροφή του στον ΟΦΗ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κρουσώνα στην Γ’ Εθνική και τόνισε αναφορικά με το επόμενο καλοκαίρι ότι: «Θέλω να επιστρέψω στον ΟΦΗ και να πάω στην προετοιμασία με την καλύτερη ψυχολογία. Θέλω να δώσω αρκετά πράγματα στην ομάδα προκειμένου να διεκδικήσω τις πιθανότητες που αναλογούν ώστε να παραμείνω στον ΟΦΗ. Η πρώτη μου χρόνια στον ΟΦΗ ήταν τέτοια που αποκτούσα εμπειρίες και στην δεύτερη πίστευα ότι θα πήγαινα ακόμα καλύτερα. Πήγα στην Κ20 και έσωσα την χρονιά πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά την φετινή πορεία του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «ήμουν σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα πήγαινε καλά γιατί συμμετείχα στην προετοιμασία και είδα την δουλειά που έκαναν τα παιδιά. Πήγαν πολύ καλά νέα παιδιά όπως ο Μπάμπης Δαμιανάκης και ο Μανώλης Ροβίθης. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ εφόσον συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο και συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να παραμείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια. Στο ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει όμως αυτός είναι ο δικός μου προσωπικός στόχος».

Τέλος για την απόφαση του να πάει στον ΠΑΟΚ υπογράμμισε λέγοντας ότι «πίστευα ότι είχα χάσει την χρονιά όμως θεωρώ ότι η επιλογή να πάω στον ΠΑΟΚ ήταν αρκετά σωστή γιατί αγωνίστηκα σε αυτήν την κατηγορία που ήταν μάθημα για εμένα».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook