Βλαχάκης: «Έγιναν τρομερά βήματα προς τα μπροστά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την υπόθεση «αντί – Πίντο» αλλά και την φετινή σαιζόν μίλησε ο Γιώργος Βλαχάκης στον Athletic Radio 104,2 που τόνισε ότι «μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχουμε νέο προπονητή».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στην βελτίωση που παρουσιάζουν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και αναφερόμενος στην πορεία της Κ20 υπογράμμισε ότι «σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι. Το σχοινί γύρω από το λαιμό μας βγήκε και του χρόνου πρέπει να πάμε καλύτερα. Όσο αφορά την Κ20 δεν ήταν τυχαία η πορεία της. Έφυγαν και κάποια παιδιά που πήγανε στην πρώτη ομάδα που είναι και ο σκοπός. Κάποια στιγμή κοιτούσαμε ψηλά αλλά μας βοήθησαν πολύ τα παιδιά που είναι και στην πρώτη ομάδα. Ο Ροβίθης, ο Διαμανάκης, ο Γιαγκιόζης και ο Φαζός».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βλαχάκης στον AthleticRadio 104,2

Για την 6η θέση: «Ασφαλώς και έχει μερίδιο ο προπονητής. «Ήταν αυτός που παρέσυρε τους παίκτες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να έχουν αυτό το σερί. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση και την έφερε εκεί που είναι».

Για την λύση της συνεργασίας με τον Σα Πίντο «Είπε ο ίδιος πως για μένα ο ΟΦΗ είναι σκαλοπάτι. Έδωσε όλο του τον εαυτό και εμείς που είμαστε κοντά το ζήσαμε από μέσα. Η πίκρα που έβγαζε ήταν για το οικονομικό. Το περισσότερο που καθυστερήσαμε πληρωμή ήταν 1,5 μήνας. Για αυτόν ήταν κάτι υπερβολικό αυτό. Ο Πίντο αν δεν έβρισκε το σκαλοπάτι που βρήκε, μια ομάδα που θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, που είναι στην πατρίδα του, δεν θα έφευγε από τον ΟΦΗ. Ήταν ικανοποιημένος και το μόνο παράπονο του ήταν το οικονομικό».

Για την φετινή σεζόν: «Έγιναν τρομερά βήματα προς τα μπροστά. Εφησυχασμένος δεν είμαι ποτέ γιατί πάντα ψάχνω για το καλύτερο. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, είναι και η οργάνωση. Ο ΟΦΗ χρειάζεται συνέχεια σε όλους τους τομείς και μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν εξυγιανθεί και η ομάδα θα δεις τι έχει να γίνει. Ο ΟΦΗ είναι το μεγαλύτερο σωματείο της Κρήτης και από τα 5 μεγαλύτερο της Ελλάδας. Αυτό το σωματείο αν δεν είχε τα προβλήματα τα οικονομικά θα έπαιζε σίγουρα στα πλέι – οφ. Έχει η ομάδα να ξεχρεώσει τόσους παίκτες. Παλιούς, νέους και προπονητές. Είναι σαν να έχουμε 3 ομάδες. Ο πρόεδρος τρέχει πανικόβλητος για να καλύψει τις τρύπες».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι μια δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες που θα ανεβάσουν κασέ και πέφτουν 4 ομάδες. Εμείς έχουμε συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένο κασέ και εκεί θα κινηθούμε. Για το πότε ο ΟΦΗ θα έχει νέο προπονητή: Από την στιγμή που ο κύριος Πίντο είπε πως δεν θα συνεχίσω, πιστεύω πως ο πρόεδρος κάνει την κινήσεις του και μέσα σε 10 μέρες πιστεύω θα έχουμε νέο προπονητή. Πιστεύω και εμείς θα είμαστε πιο ώριμοι παραγοντικά».

Για την πορεία της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ: «Ήμουν κοντά στην ομάδα και ότι προβλήματα μπορούσαν να λύσω τα έλυνα. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να επενδύει σε αυτά τα παιδιά για να μπορέσει να προχωρήσει. Πέρσι για πρώτη φορά νοικιάσαμε ένα χόστελ που Ήταν ανταποδοτικό. Είχαμε φέρει παιδιά εκτός Κρήτης, αν αυτό μπορούμε να το συνεχίσουμε θα είναι πολύ καλό. Προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες να οργανωνόμαστε και εκεί. Η κ20 πήγε για αυτό καλά φέτος, γιατί ήρθαν κάποια παιδιά και βοήθησαν. Είναι ένα μικρό βήμα, του χρόνου θα κάνουμε το δεύτερο και βλέπουμε. Το μήνυμα γτου γιε τον κόσμο: Όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Αυτή η ομάδα είναι η ομάδα που ζήτησε ο κόσμος. Ομάδα του λαού. Αυτός θα πρέπει να είναι κοντά. Κάθε οικογένεια έχει τα καλά και τα κακά. Στα κακά θα πρέπει να στηρίζουμε περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook