“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 15 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 15 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Μέχρι το Σάββατο υπάρχει αισιοδοξία πως στον ΟΦΗ θα έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο. 0 Μάνθος Πουλινάκης εξακολουθεί να αναζητά τον εκλεκτό στην Ιβηρική Χερσόνησο, έχοντας πάρει μάλιστα τις συστάσεις από τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό. Παράλληλα πάντως εξετάζει και άλλες προτάσεις όπως για παράδειγμα τεχνικοί που στο παρελθόν έχουν δουλέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα. Κοινό σημείο όλων πως δεν ξεπερνούν ηλικιακά τα 45 έτη…

Sportday

Ενας νέος… Σα Πίντο θα είναι ο προπονητής του ΟΦΗ. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ. Μάνθου Πουλινάκη αλλά αυτό που βγαίνει από τον κύκλο του είναι ότι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου θα κουβαλά το ίδιο περίγραμμα. Δηλαδή, νέος και φιλόδοξος, αλλά και με σημαντικές παραστάσεις στην έως τώρα διαδρομή του στα γήπεδα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, ο καινούργιος προπονητής της κρητικής ομάδας θα είναι πάλι από την Ιβηρική. Πάντως, ανεξάρτητα από το ποιον έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ΟΦΗ. οι προτάσεις δεν σταματούν να καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. ενδιαφέρουσες και μη.

ΦΩΣ

Η μετά Σα Πίντο εποχή ξεκίνησε για τον ΟΦΗ και ήδη ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Πορτογάλου τεχνικού. Και από ό,τι φαίνεται αλλά και διαδίδεται από τους ανθρώπους της ομάδας δεν πρόκειται να βιαστούν για να καταλήξουν στον εκλεκτό αφού σε καμία περίπτωση δεν Θέλουν να κάνουν λάθος και στη συνέχεια να… ψάχνονται και πάλι. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου έχει εξουσιοδοτηθεί «εν λευκώ» από τους συνεργάτες του προκειμένου να βρει τον άνθρωπο ο οποίος θα διαδεχθεί τον Πορτογάλο. Και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι διατεθειμένος να περάσει τους υποψήφιους από…
κόσκινο μέχρι να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Με βάση τις αρχικές τοποθετήσεις του Πουλινάκη τουλάχιστον σε πρώτη φάση η αναζήτηση θα γίνει από την ξένη αγορά, μιας και όλα δείχνουν ότι δεν εμπιστεύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, τις λύσεις που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Στα χέρια του Πουλινάκη υπάρχουν δύο με τρεις περιπτώσεις για τις οποίες συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου να καταλήξει σε κάποια από αυτές και στη συνέχεια να κάνει τις προσωπικές επαφές με τους ενδιαφερόμενους.
Την ώρα πάντως που είναι σε εξέλιξη το θέμα της διαδοχής του Σα Πίντο ανοικτά εξακολουθούν να παραμένουν αυτά που αφορούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μακρή και Ντουντού, αν και για τον πρώτο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες και τα πάντα θα κριθούν στο οικονομικό επίπεδο. Για τον Βραζιλιάνο επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αφού εξετάζει την πρόταση της ηρακλειώτικης ομάδας αλλά παράλληλα συζητά και κάποιες άλλες, ειδικότερα από το εξωτερικό. Το βέβαιο είναι ότι αν προκύψει θετική λύση σε κάποιο από τα δύο θέματα η διοίκηση του ΟΦΗ θα τα κλείσει, ανεξάρτητα με το αν θα έχει βρεθεί προπονητής αφού θεωρεί ότι και οι δύο είναι απαραίτητοι για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Αντίθετα το πιθανότερο είναι να… παγώσουν οι εξελίξεις, τουλάχιστον άμεσα, για Φερνάντες και Ζε Εντουάρντο καθώς θα χρειαστεί επιπλέον διαπραγμάτευση και με τις ομάδες τους, Τβέντε και Πάρμα, αντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook