Από “κόσκινο” ο νέος προπονητής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σα Πίντο και η αλήθεια είναι πως δεν θέλουν να κάνουν μια βιαστική επιλογή που θα κοστίσει αργότερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ – αν και είχε αποτελέσει παρελθόν εδώ και αρκετό καιρό – και στην ομάδα δεν δείχνουν να θέλουν να πάρουν μια βιαστική επιλογή για την οποία μπορεί να μετανιώνουν στην συνέχεια της χρονιάς. Και φαίνεται παράλληλα ότι ο νέος προπονητής πρόκειται να περάσει από “κόσκινο” πριν παρθεί η οριστική απόφαση.

Επί της ουσίας, στην αγορά εργασίας που πρόκειται να προχωρήσουν στον ΟΦΗ θα ψάξουν έναν προπονητή που θα έχει όλα όσα θέλουν να περιέχει αυτό το “πακέτο”. Όπως ακριβώς είχε συμβεί τον περασμένο Οκτώβρη όταν και είχαν γίνει συζητήσεις από κοντά τόσο με τον Σάκη Τσιώλη, όσο και με το Νίκο Νιόπλια – μέχρι να προκύψει η περίπτωση του Σα Πίντο.

Και με τον Πορτογάλο επίσης είχαν δύο συναντήσεις πριν εκείνος πει το “οκ” στην πρόταση του ΟΦΗ. Και αφού πρώτα είχε ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν τον σύλλογο καθώς ο Σα Πίντο είχε ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση που επικρατούσε στον ΟΦΗ. Η ίδια διαδικασία πρόκειται να ακολουθηθεί και τώρα αφού στον ΟΦΗ δεν θέλουν να πάρουν προπονητή ούτε μέσα από προτάσεις και dvd, αλλά ούτε και επειδή τον πρότεινε ένας και δύο μάνατζερ.

Η συνεργασία με το νέο προπονητή πρόκειται να προκύψει μέσα από συναντήσεις αλλά και… συνεντεύξεις όπου θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα μιας συνεργασίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook