«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 14 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
 Μετά τον Ρικάρντο Σα Πίντο ποιος; Εκτός από τον Πορτογάλο που αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και παίκτες, πέραν του Σάκη Παπάζογλου που έχει ήδη αποχωρήσει. Ντουντού, Γιώργος Μακρής. αλλά και άλλοι παίκτες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν στο «Γεντί Κουλέ» είναι οι υποψήφιοι για να φύγουν. Εν τω μεταξύ, αύριο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, θα πάει στον Σύλλογο Μετόχων ΟΦΗ για να ενημερώσει για την κατάσταση στην ομάδα.
ΦΩΣ: «Αντίο» από Πίντο και Βέρα στα υπόψη
Και επισήμως πλέον σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά την αρνητική απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Σύμφωνα πάντως με όσα υποστήριζαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο, υπό την έννοια ότι ζήτησε νέα προθεσμία από τον Μάνθο Πουλινάκη, με τον πρόεδρο του ΟΦΗ να μην έχει αντίρρηση, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όμως ξεκαθάρισε στον συνομιλητή του ότι «εμείς πάντως ψάχνουμε για προπονητή». Κάτω από αυτά τα δεδομένα ξεκίνησε η επόμενη μέρα για τη διαδοχή του Πορτογάλου στη γωνία του πάγκου και πλέον έρχεται στην επιφάνεια η πρόσφατη τοποθέτηση του Πουλινάκη σύμφωνα με την οποία θα κινηθεί για προπονητή από την ξένη αγορά. Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στη λίστα των υποψηφίων είναι και το όνομα του Χιλιανού παλιού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Χάιμε Βέρα, που πρόσφατα είχε βρεθεί στο Ηράκλειο, είχε βραβευτεί από την ΠΑΕ και ο ίδιος είχε εκδηλώσει την επιθυμία να εργαστεί στην ομάδα με την οποία έκανε μεγάλη καριέρα επί θητείας Γκέραρντ. Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση αυτή είναι πρώτης προτεραιότητας και τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Πουλινάκης μετά και την εξουσιοδότηση που είχε από το ΔΣ της ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα ανοιχτά εξακολουθούν να μένουν τα θέματα των Ντουντού και Μακρή, με τους οποίους η διοίκηση θα επιδιώξει να έχει άμεσα μια επαφή προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να ξέρει αν θα χρειαστεί να κινηθεί για τους αντικαταστάτες τους ή θα ρίξει το βάρος σε κάποιες άλλες θέσεις. Όσον αφορά τους Φερνάντεζ και Ζε Εντουάρντο η κατάσταση είναι πιο σύνθετη, αφού στην παραμονή ή μη των δύο ποδοσφαιριστών εμπλέκεται και τρίτος παράγοντας, που είναι οι ομάδες στις οποίες ανήκουν, Τβέντε και Πάρμα αντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook