“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 13 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 13 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Έθνος

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο απάντησε αρνητικά στην πρόταση Του ΟΦΗ που αναζητάει τον… κλώνο Του Πορτογάλου μεταξύ τριών-Τεοοάρων περιπτώσεων. Σήμερα ο Μάνθος Πουλινάκπς Λ θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Μακρή, ενώ νέα σενάρια στέλνουν -ξανά-τον Νέρι Καστίγιο στον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ

Οι δρόμοι του ΟΦΗ και του Σα Πίντο φαίνεται να χωρίζουν οριστικά. Διοικητικές πηγές αναφέρουν ότι «ο Πίντο κατά 80% δεν συνεχίζει στην κρητική ομάδα». Ο Πίντο με την καλή παρουσία που έκανε στον ΟΦΗ και το ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να εξαργυρώσει τη θετική αύρα με ένα καλό συμβόλαιο. Ο ΟΦΗ όμως δεν φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις του πορτογάλου τεχνικού. Στην κρητική ομάδα φαίνεται να επιθυμούν, ακόμα και αν ναυαγήσει οριστικά το θέμα Πίντο, να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα του εν λόγω προπονητή για το μέλλον… Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι ο διάδοχος του Σα Πίντο θα είναι πιθανότατα ξένος και η μοναδική περίπτωση έλληνα τεχνικού που μπορεί να παίξει, είναι αυτή του Νίκου Νιόπλια.

Sportday

Ονειρο θερινής νυκτός αποδείχτηκε για τον ΟΦΗ η παραμονή του Ρικάρντο Σα Πίντο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε τελικά αρνητική απάντηση στον Μάνθο Πουλινάκη, ο οποίος -ούτως ή άλλως- είχε από καιρό αρχίσει να συμφιλιώνεται με την ιδέα ότι ο Σα Πίντο θα πάει σε άλλη ομάδα και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα πρέπει ν’ αναζητήσει νέο προπονητή. Επισήμως, οι παράγοντες της κρητικής ομάδας δεν ανακοινώνουν το οριστικό τέλος της συνεργασίας με τον ΑΑχρονο Πορτογάλο και λένε ότι «ο Πίντο κατά 80% δεν συνεχίζει στην κρητική ομάδα», αλλά αυτό έχει να κάνει με το απίθανο ενδεχόμενο να «στραβώσει» η συμφωνία του Σα Πίντο με την Εστορίλ. Οσον αφορά τον διάδοχο του. είναι εκφρασμένη η προτίμηση του προέδρου της ΠΑΕ σε ξένο προπονητή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Πουλινάκης έχει σταντ μπάι τον «αντι-Πίντο» που σίγουρα δεν είναι ο Ισπανός Χουάν Φεράντο της Σερίφ Τιρασπόλ που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου. Ναι μεν προτάθηκε αυτός και πολλά άλλα ονόματα, ως συνήθως σε τέτοιες εποχές, αλλά δεν έχει απασχολήσει τον ΟΦΗ και ούτε πρόκειται. Υπήρξε, βέβαια, και η φημολογία για έναν Ελληνα, τον Νίκο Νιόπια. αλλά πολύ γρήγορα το όνομα «κάηκε». Άλλωστε, οι κακές γλώσσες λένε ότι οι σχέσεις του Πουλινάκη με τον Νιόηλια δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, πάντως όχι τέτοιες που να επιβεβαιώνουν ότι μπορεί να συνεργαστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook