«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 11 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Kυριακή 11 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Ξεκαθαρίζει για προπονητή στον ΟΦΗ
 Το δεκαήμερο που είχε ζητήσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο από τη διοίκηση του ΟΦΗ για να απαντήσει αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλείου εκπνέει. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, πιθανότατα ως αύριο, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ώστε και η διοίκηση, αν χρειαστεί, να στραφεί σε άλλες λύσεις για την αντικατάσταση του. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάνθος Πουλινάκης παραδέχτηκε ότι ενδεχομένως να βοηθήσει ο Σα Πίντο για την επιλογή του νέου προπονητή.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως στον ΟΦΗ κρέμονται από τα χείλη του Πορτογάλου, τη στιγμή που εντείνεται η προπονητολογία και ακούγονται (και γράφονται) κάμποσα ονόματα. Το μόνο που επαναλαμβάνουν στο Ηράκλειο είναι ότι «μέχρι να απαντήσει ο Σα Πίντο δεν συζητάμε με κανέναν», ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για προπονητή από την ξένη αγορά. Την ίδια στιγμή πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Πουλινάκη να έχει στο μυαλό του δυο τρία ονόματα, περιπτώσεις που θα ενεργοποιηθούν μόνο αν λάβει αρνητική απάντηση από τον Σα Πίντο.
Κατά τα άλλα, εκκρεμεί η απάντηση των Μακρή και Ντουντού στις προτάσεις ανανέωσης που έχουν από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, όμως είναι εμφανές πως συζητούν και άλλες προτάσεις πριν ενημερώσουν τη διοίκηση του ΟΦΗ. Όσον αφορά τους Φερνάντες και Zε Εντουάρντο, είναι φυσικό να μην έχει προχωρήσει κάτι, καθώς οι υποθέσεις τους είναι συνθετότερες, γιατί και οι δύο ανήκουν σε ομάδες, Τβέντε και Πάρμα αντίστοιχα, και είναι απαραίτητη και η δική τους συγκατάθεση.

GOAL

ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΑΝΘΟΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ.

Sportday: Τους «καίει» ο προπονητής
 Το θέμα του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έχει τελειώσει οριστικά για τον ΟΦΗ. Kάθε μέρα που περνάει, όμως.
φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ομάδα του Ηρακλείου. Η αναζήτηση προπονητή αποτελεί φυσικά προτεραιότητα για τη διοίκηση, η οποία εξετάζει καθημερινά πολλές περιπτώσεις ξένων τεχνικών που προτείνονται από μάνατζερ, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσληφθεί κάποιος Ελληνας. Εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook