«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 10 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Σάββατο 10 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL: ΦΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΟ

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων στο θέμα της παραμονής ή όχι του Ρικάρντο Σα Πίντο, στον ΟΦΗ φτάνουν καθημερινά αρκετές προτάσεις υποψηφίων προπονητών.
Μία από αυτές είναι και του 33 χρόνου Ισπανού Χουάν Φεράντο που ήταν ο νεότερος τεχνικός του φετινού Γιουρόπα Λιγκ με τη Σερίφ Τίρασπολ. Παράλληλα, οι Κρητικοί κινούνται για την ενίσχυση τns επιθετικής τους γραμμής και πληροφορίες από την Πάτρα τους βάζουν στους «μνηστήρες» (μαζί με τον Λεβαδειακό) του 22χρονου Αφρικανού στράικερ Μπάρι Πάτο.

Sportday: «Είναι κομμάτι της καρδιάς μου»

Είναι κομμάτι της καρδιάς μου» Ενα με τον κόσμο του ΟΦΗ κατάφερε να γίνει ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο 26χρονος σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα βίωσε στον ΟΦΗ.
«Την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο του ΟΦΗ δεν την εισέπραξα αλλού και δεν το ξεχνάω», δήλωσε ο Παπάζογλου και συνέχισε: «Εβλεπα σε προηγούμενες ομάδες που ήμουν την αγάπη που έδειχνε ο κόσμος σε άλλους ποδοσφαιριστές και ήθελα να το ζήσω και εγώ. 0 ΟΦΗ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έφυγα».
Για την ψυχολογική στήριξη: «Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Πιστεύω ότι ωρίμασα στον ΟΦΗ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αυτές σε κάνουν πιο ώριμο και πιο δυνατό. Κακά τα ψέματα το οικονομικό παίζει ρόλο και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά».
Το «δέσιμο» που υπήρχε: «Μέσα στα προβλήματα που υπήρχαν ήταν τυχερός ο ΟΦΗ.
Γινόμασταν μια γροθιά. Οι παίκτες μαζί με την διοίκηση και τον προπονητή έφεραν αυτά τα αποτελέσματα».
Αν θεωρεί χαμένη ευκαιρία τον αποκλεισμό από τον τελικό: «Ναι. γιατί όλα ήταν στην κόψη του νήματος. Αν έμπαινε η κεφαλιά η δική μου ή του Νούνιες θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά, αλλά εκεί μιλάμε για τύχη. Στο πρώτο παιχνίδι κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί και ο Παναθηναϊκός πέρασε δίκαια. Αποδείχθηκε πιο ομάδα από εμάς».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook