Φήμες από Κύπρο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Κολαούτι (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό, με ισραηλινό διαβατήριο, επιθετικό Ρομπέρτο Κολαούτι που ωστόσο δεν θεωρείται και εύκολη περίπτωση.

Στον ΟΦΗ τηρούν σιγή ιχθύος για τα επόμενα ζητήματα της ομάδας – αρχής γενομένης από αυτό που αφορά τον προπονητή της επόμενης περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι ήδη γίνονται σκέψεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο – έστω και αν αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως.

Και μπορεί στην Κρήτη να μην ακούγεται τίποτα, ωστόσο νέα για τον ΟΦΗ προκύπτουν από άλλες χώρες και συγκεκριμένα από την Κύπρο. Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, στον ΟΦΗ προτάθηκε ο 31χρονος (24/5/1982) Αργεντινός επιθετικός που έχει στην κατοχή του ισραηλινό διαβατήριο Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο υψηλόσωμος φορ (1,80) προέρχεται από μια καταπληκτική χρονιά με την φανέλα της Ανόρθωσης όπου πέτυχε 14 γκολ αποτελώντας έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Κολαούτι έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με την Γκλάντμπαχ ενώ έπαιξε στο Ισραήλ για 3 χρόνια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου και φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κολαούτι προτάθηκε τόσο στον ΟΦΗ όσο και σε άλλες δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ που ωστόσο δεν έδειξαν και τόσο ζεστές για εκείνον. Εν αντιθέσει με τον ΟΦΗ που ψάχνει φορ – και μάλιστα γκολτζή – μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου. Όμως, όπως αναφέραμε και παραπάνω η περίπτωση του δεν θεωρείται καθόλου εύκολη καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από καλή χρονιά και κατά συνέπεια το κασέ του μπορεί να μην βρίσκεται στα… «κυβικά» του ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά, εμείς μεταφέρουμε την πληροφόρηση από την Κύπρο και αναμένουμε τα νεότερα. Όπως και να’ χει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως εφόσον δεν κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή…

Δείτε τον Ρομπέρτο Κολαούτι εν δράσει

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook