“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 6 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο περιμένουν οι διοικούντες τον ΟΦΗ. Όπως είναι φυσικό, μέχρι να τη λάβουν, η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία τους να παραμείνει ο Πορτογάλος στον ηρακλειώτικο πάγκο. Η αδειοδότηση αποτελεί ένα πλεονέκτημα που δεν υπήρχε μέχρι τη στιγμή που ο 42χρονος τεχνικός αναχώρησε για την πατρίδα του, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Πουλινάκης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προκειμένου να τον πείσουν να λειτουργήσει τελικά με το συναίσθημα, αφού όπως ο ίδιος είχε πει «η καρδιά μου είναι στον ΟΦΗ». Φυσικά οι Κρητικοί θέλουν το ταχύτερο δυνατό την απάντηση του Σα Πίντο, προκειμένου, αν είναι αρνητική, να έχουν τον χρόνο για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή στην αντικατάσταση του. Έτσι, καθ’ όλες τις ενδείξεις, είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να έχουν επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή να δοθεί μια καταληκτική ημερομηνία.
Την (δια στιγμή που στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού, υπάρχει ανάλογη αναμονή για τους Ντουντού, Μακρή. Και στους δύο έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις για επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα του Ηρακλείου, όμως ακόμη δεν έχει δοθεί απάντηση από κανέναν. Οπωσδήποτε τα τρία αυτά θέματα που παραμένουν ανοιχτά αποτελούν τις προτεραιότητες για τη διοίκηση του ΟΦΗ, υπάρχουν όμως και οι υποθέσεις των Φερνάντες, Ζε Εντουάρντο, για τους οποίους θα πρέπει να γίνει κουβέντα και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, Τβέντε και Πάρμα αντίστοιχα.

Goal

«Δεν ψάχνομαι να φύγω από τον ΟΦΗ. Εχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και σκοπεύω να το τιμήσω. Αλλωστε, δεν είμαι και ελεύθερος» φέρεται ειπών στο περιβάλλον του ο Χρήστος Μπούρμπος, ο καλύτερος δεξιός μπακ στο πρωτάθλημα που έληξε, του οποίου το όνομα «παίζει» εσχάτως σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Κατά τα άλλα, την οριστική απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο περιμένει η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ. προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook