«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 4 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 4 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΟΦΗ
 Την ώρα που στον ΟΦΗ επιδιώκουν να… κλείσουν το συντομότερο δυνατό την υπόθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο ευελπιστώντας στην παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού μετά τη θετική εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ επεξεργάζονται ταυτόχρονα και άλλες υποθέσεις. Στο προσκήνιο βρίσκεται εκείνη του Γιώργου Μακρή. Οι «μελανόλευκοι» του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασία, αλλά οι πληροφορία που λαμβάνουν λένε ότι δύσκολα ο Eλληνας αμυντικός μέσοs θα τη δεχτεί. Ο λόγοε; Οι καλύτερες οικονομικές προτάσεις που -σύμφωνα με το περιβάλλον του- έχει στα χέρια του από άλλες ομάδες.
Sportday: Η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ
 Η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ εάν ο ΟΦΗ «κοβόταν» οριστικά από την αδειοδότηση.δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να επιστρέψει ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο Ηράκλειο.
Τώρα. όμως. που η κρητική ΠΑΕ πήρε την πολυπόθητη άδεια, ενδεχομένως και ο Πορτογάλος τεχνικός να ξαναδεί αλλιώς το θέμα. Πολλές ελπίδες δεν υπάρχουν, το παραδέχονται και οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο θα εξαντλήσουν όλο το χρονικό περιθώριο που έχουν δώσει στον Σα Πίντο για ν’ απαντήσει. Πάντως, όπως έχουμε σημειώσει και παλιότερα, ο Μάνθος Πουλινάκης φέρεται προετοιμασμένος για το οριστικό «όχι» του Πορτογάλου κι έχει σταντ μπάι εναλλακτική λύση, επίσης αλλοδαπό τεχνικό. Το βέβαιο είναι πως μετά από την εξασφάλιση της άδειας, στον ΟΦΗ θα επανακαθορίσουν τις μεταγραφικές προτεραιότητες. Παίκτες που υπό την ασφυκτική πίεση του περιορισμού των μεταγραφών θα ήταν ακλόνητοι, πλέον θα κριθούν με βάση τις δυνατότητες που έχει η ΠΑΕ να κινηθεί στην αγορά.
Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών εντάσσεται ο Νέρι Μπαρέιρο. 0 Παραγουανός στόπερ δεν ενθουσίασε κανέναν με την παρουσία του στην κρητική ομάδα στο δεύτερο ήμισυ της σεζόν.
ΦΩΣ: Ύστατη προσπάθεια για Σα Πίντο στον ΟΦΗ
Ύστατη προσπάθεια για Σα Πίντο στον ΟΦΗ . Το αίσιο τέλος στην υπόθεση της αδειοδότησης του ΟΦΗ επιτρέπει στους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου να μπουν άμεσα στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την καινούργια χρονιά. Και είναι ξεκάθαρο πως η νούμερο ένα προτεραιότητά τους είναι η παραμονή του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας. Το αποτέλεσμα της έφεσης αποτελεί τον πιο σημαντικό σύμμαχο των διοικούντων την ΠΑΕ στην υπόθεση αυτή. Και η παραδοχή από μέρους του Πορτογάλου τεχνικού ότι «ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου» αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο στο οποίο ποντάρουν για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους προγνωστικά. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μια τελευταία προσπάθεια από τον Μάνθο Πουλινάκη που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε την προτίμησή του στην παραμονή του Σα Πίντο. «Αν θέλει αυτός, εμείς του δίνουμε τα κλειδιά της ομάδας», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, που θα επιχειρήσει να αποσπάσει το «ναι» του Πορτογάλου τεχνικού.
Την ίδια στιγμή πάντως θα τρέξουν και άλλα δύο θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ντουντού και Μακρή. Και στους δύο έχει προταθεί επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, ενώ αμφότεροι έχουν στα χέρια τους και άλλες προτάσεις (για τον Βραζιλιάνο λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία). Το σίγουρο είναι ότι η έγκριση του φακέλου αδειοδότησης αποτελεί ατού της ομάδας του Ηρακλείου και στα θέματα αυτά, όμως μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να ωθήσει τους δύο ποδοσφαιριστές να αποδεχθούν άμεσα την πρόταση της διοίκησης. Οπωσδήποτε οι τρεις περιπτώσεις (Σα Πίντο, Ντουντού, Μακρής) αποτελούν τις υποθέσεις που βρίσκονται πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο στην ατζέντα της διοίκησης, καθώς υπάρχει δυνατότητα απευθείας διαπραγμάτευσης. Αντίθετα στην υπόθεση του Ζε Εντουάρντο, τον οποίο επίσης θέλει να διατηρήσει στο ράστερ του ο ΟΦΗ, εμπλέκεται και τρίτος παράγοντας, η Πάρμα, καθώς ο παίκτης ανήκει στην ιταλική ομάδα που θα πρέπει να συγκατατεθεί για την παραμονή του στο Ηράκλειο. Πάντως σε ανύποπτο χρόνο ο Βραζιλιάνος είχε εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στο δυναμικό των νησιωτών, κάτι που σημαίνει ότι το μοναδικό εμπόδιο θα είναι το «ναι» από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook