“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 29 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 29 Απριλίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Πρώτα ο Σα Πίντο, μετά τα υπόλοιπα στον ΟΦΗ

«Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή δεν γίνεται τίποτε» επαναλαμβάνουν καθημερινά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλοντας να καταστήσουν σαφές, προς κάθε κατεύθυνση, ότι η προτεραιότητα τους ήταν – και παραμένει- αυτή. Άλλωστε – κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να φύγει για την πατρίδα του και το πιθανότερο είναι να δώσει, πριν φύγει, την οριστική του απάντηση στον ΟΦΗ. Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου παραδέχονται ότι το ενδεχόμενο να κρύβεται κάποια, ευχάριστη, έκπληξη πίσω από τα τελευταία λόγια του Πορτογάλου τεχνικού συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες, όμως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με οτιδήποτε διαφορετικό πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση αυτή. Γι αυτό και δεν παίρνει κανείς θέση στα όσα ακούγονται περί διαδοχής του Πορτογάλου τεχνικού και θέλουν είτε τον Νιόπλια είτε κάποιον ξένο τεχνικό να βρίσκονται στα υπόψη της διοίκησης Πουλινάκη.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι φυσικό τα πάντα να κινούνται γύρω από την επικείμενη απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η κατάσταση αναμονής αναφορικά με τις περιπτώσεις των Ντουντού και Μακρή στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις επέκτασης της ψ ν συνεργασίας αλλά για την ώρα δεν έχουν απαντήσει.
Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί επιστροφής του Μιλιάζες στην Κύπρο προκάλεσαν την απορία όχι μόνο της διοίκησης αλλά και του ιδίου του παίκτη καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά.

Goal

Παραμένει δύσκολο

Οι πιθανότητα napapovns του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είναι πολλές παρά τη διακριτική επιμονή τns διοίκησης του ΟΦΗ.
Μάλιστα, ο λόγος δεν φέρεται να είναι οι εν Ελλάδι μνηστήρες, οι οποίοι υπάρχουν μόνο στα λόγια, αλλά στην επιθυμία του Πορτογάλου να επιστρέψει στο εξωτερικό. Ενδεχομένου να λειτουργήσει θετικά στην απόφαση του Σα Πίντο η εξασφάλιση άδειας συμμετοχής σε δεύτερο βαθμό, κάτι για το οποίο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Sportday

Πιο νωρίς από ποτέ

Αύριο αναχωρεί για την Πορτογαλία ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ειδοποιηθεί ότι η προπόνηση της 30ής Απριλίου θα είναι η τελευταία φετινή! Αυτό σχολιάζεται αρνητικά από τους παίκτες και όχι μόνον, αλλά και από άλλους. Και τούτο διότι θα είναι πρωτοφανές το διάστημα των διακοπών της ομάδας.
Μάλιστα, αρκετοί προσδοκούν νεότερη οδηγία από την ΠΑΕ μήπως και συνεχιστεί με κάποιον «υπηρεσιακό» η συντήρηση για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο ακόμη. Αναφορικά με το καυτό θέμα της αδειοδότησης. τα μηνύματα που στέλνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης. είναι αισιόδοξα. Απομένει να δούμε εάν η αισιοδοξία του επαληθευτεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook