«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 26 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 26 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL:«ΚΑΙΕΙ» Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
 Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που «καίει» τους  ανθρώπου του ΟΦΗ. Η διοίκηση των Κρητικών πρos το παρόν «παγώνει» τις υπόλοιπεςs εξελίξεις, όπως είναι το μέλλον της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά και οι ανανεώσει των συμβολαίων των Ντουντού. Ζε Εντουάρντο και Μακρή, με τον τελευταίο, οι πιθανότητες να μείνει είναι πλέον ελάχιστες και οι «μελανόλευκοι» έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις.
Sportday: Φεύγει ο Σα Πίντο για Πορτογαλία
ANAXΩPEI ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
Φεύγει ο Σα Πίντο για Πορτογαλία Ετοιμος να αναχωρήσει για την Πορτογαλία είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο (φωτό).
Ο 42χρονος τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του ΟΦΗ ότι την προσεχή Τετάρτη θα επιβλέψει για τελευταία φορά την προπόνηση, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν η χρονιά θα κλείσει ή αν η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει με τους συνεργάτες του.
Το βασικότερο ερώτημα, βέβαια. είναι αν ο Σα Πίντο θα επιστρέψει ποτέ στο Ηράκλειο ως προπονητής του ΟΦΗ.
κάτι που θεωρείται όλο και λιγότερο πιθανό.
Στην κρητική ΠΑΕ περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και στο θέμα της αδειοδότησης (αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων), το οποίο θα κρίνει πολλά όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά και για τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδας την επόμενη χρονιά.
ΦΩΣ: ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ… ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Ο ΟΦΗ
Στην κορυφή της λίστας των θεμάτων που απασχολούν τη διοίκηση του ΟΦΗ βρίσκεται επί του παρόντος και μέχρι να διευθετηθεί αυτό της αδειοδότησης. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους, περιμένοντας τις εξελίξεις, αφού έχουν προσφύγει σε δεύτερο βαθμό για να πάρουν την άδεια.
Από πλευράς των ανθρώπων του ΟΦΗ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση στο μείζον αυτό θέμα, έστω και δύσκολα. Για τον λόγο αυτόν έχουν «παγώσει» προσωρινά και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες. Βασικό εξ αυτών είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι δεδομένο ότι θέλει περισσότερα εχέγγυα και ανέσεις για την επόμενη σεζόν και αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που ο ΟΦΗ πάρει την άδεια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου είναι μηδαμινές. Η πρώτη συνάντηση του Σα Πίντο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, έγινε στην προπόνηση της προηγούμενης Δευτέρας και οι δύο άνδρες έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα. Γιά το συγκεκριμένο διάστημα τοποθετούνται τα νεότερα και με τις υποθέσεις των ανανεώσεων με τους Ντουντού, Μακρή και Ζε Εντουάρντό να βρίσκονται στις προθέσεις της διοίκησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook