Για Ιβάιλοφ Πέτεφ γράφουν οι Βούλγαροι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με την Βουλγαρική ιστοσελίδα blitz.bg ο ο τεχνικός της Κυπριακής ΑΕΛ Ιβάιλοφ Πέτεφ εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Σούπερ Λίγκα και συγκεκριμένα στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Πέτεφ εξετάζει πρόταση από τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Σα Πίντο.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειωνόταν ότι ακόμα και αν ο Πέτεφ πανηγυρίσει πρωτάθλημα με την ΑΕΛ, δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα.

Πάντως το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το να αφήσει την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιβάιλοφ Πέτεφ είναι μια άλλη ιστορία.

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο 39χρονος Ιβάιλοφ Πέτεφ έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στη  Βουλγαρία. Ανέλαβε τη Λουντογκόρετς το καλοκαίρι του 2010 και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία. Την περίοδο 2011-12 κατέκτησε το νταμπλ και πέρσι το πρωτάθλημα. Απολύθηκε πριν από τον επαναληπτικό αγώνα για τα προκριματικά του Champions League με τη Σλόβαν. Λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός της Λέφσκι, όμως οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών της, στην παρουσίασή του, γιατί δήλωσε οπαδός της ΤΣΣΚΑ, έφεραν την παραίτησή του πριν καθίσει σε κάποιο παιχνίδι στον πάγκο της.

Από τον περασμένο Οκτώβριο ο Πέτεφ ανέλαβε την ΑΕΛ όπου και την οδηγεί στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στο +3 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ τον οποίο και αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη στο ντέρμπι τίτλου της Κύπρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook