«Τους κερδίσαμε μια φορά, μπορούμε να το κάνουμε ξανά»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο με δηλώσεις του στον πορτογαλικό τύπο αναφέρθηκε στην σημερινή μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό εκφράζοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια πεποίθηση του στου ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι «μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα όπου πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική πορεία. Τερματίσαμε στην έκτη θέση έπειτα από αρκετές εβδομάδες όπου βρεθήκαμε απέναντι σε αντιπάλους που ήταν πάνω από τα όρια μας ενώ και οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι. Αλλά θα διεκδικήσουμε την πιθανότητα να βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου και νομίζω ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας από τους παίκτες μου που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι εκεί. Ύστερα από αυτό που πέτυχε η ομάδα, η πιθανότητα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου θα είναι μια ανταμειβή για τις προσπάθειες όλων».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και το τεχνικό τιμ: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό επειδή είναι μια ομάδα με περισσότερες επιλογές από ότι εμείς. Όμως κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα και δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά. Αλήθεια, θέλουμε να είμαστε στον τελικό και θα παλέψουμε για αυτό. Κάτι που το αξίζει η ομάδα μου. Είμαι τυχερός που έχω καλούς παίκτες που από την αρχή κατάλαβαν τα μηνύματα που τους έστειλα και αυτό βοήθησε ώστε να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook