«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 11 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: Και νέο άνοιγμα αλλά με… τρόπο
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο εξαρτάται and τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή Η πρόσληψη ίου Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί δικαίωση για τον Μάνθο Πουλίνάκη και η ανανέωση της συνεργασίας μπορεί να χαρακτηριστεί ως το νέο του στοίχημα. 0 πρόεδρος του ΟΦΗ σε κάθε ευκαιρία κάνει άνοιγμα με όμορφο και όχι πιεστικό τρόπο στον Πορτογάλο προπονητή που μεταμόρφωσε αγωνιστικά τον κρητικό σύλλογο. Γνωρίζει πως η απόφαση εξαρτάται αποκλειστικά από το Σα Πίντο, διότι η διοίκηση έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία για σύμπλευση. «Mας  έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μεγάλη προσωπικότητα.
Η ομάδα έχει τη δική του φιλοσοφία πια. Αν θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε του δίνουμε τα κλειδιά. Αν έχει προτάσεις από αλλού δεν μπορούμε να του κλείσουμε τον δρόμο. Απλώς όλοι ξέρουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος» ήταν τα λόγια του Πουλινάκη στον ΝονaΣΠΟΡ FM.
Sportday: Σε θέλω, με θέλεις;
Σε θέλω, με θέλεις; Ο ΜΑΝΘΟΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ Ο Μάνθος Πουλινάκης δίνει τα… κλειδιά στον Σα Πίντο για να συνεχίσει.
Mας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.Μεγάλη προσωπικότητα. Η ομάδα έχει τη δική του φιλοσοφία πια. Αν θα μείνει; θα γίνει συζήτηση. Αν θέλει να μείνει, του δίνουμε τα κλειδιά. Αν έχει προτάσεις από αλλού, δεν μπορούμε να του κλείσουμε τον δρόμο. Απλώς όλοι ξέρουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος».
Οι χθεσινές δηλώσεις του Μάνθου Πουλινάκη για τον Ρικάρντο Σα Πίντο στον Νονa ΣΠΟΡ FM 94.6. δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το αν ο ΟΦΗ θέλει τον Πορτογάλο και για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, πρέπει η επιθυμία να είναι αμοιβαία και αυτό. όπως συνάγεται από τα λόγια του προέδρου της κρητικής ΠΑΕ. δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.
Προφανώς, μετά από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα υπάρξουν ουσιαστικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Πουλινάκης αναφέρθηκε και στον Σάκη Παπάζογλου, αποκαλύπτοντας ότι «έχουμε κάνει κουβέντα». Ομως, έσπευσε να προσθέσει ότι «κι αυτός θέλει χρόνο. Ισως να θέλει να πάει κάπου στο εξωτερικό… Γενικότερα δεν θέλουμε να βάζουμε εμπόδια».
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε και για την επερχόμενη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: ««Εχουμε ένα ματς που είναι κρίσιμο. Τον ημιτελικό με τον ΠΑΟ. Εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση. Στόχοι είναι να συνεχίσουμε το πλάνο της εξυγίανσης. Και μήνα με τον μήνα η ομάδα να ανεβαίνει σκαλοπάτια».
Τέλος, μνημόνευσε τη συμπαράσταση του κόσμου: «Εχουμε 300% αύξηση στα διαρκείας. Για τον κόσμο αυτόν μπορείς να κάνεις τα πάντα».
ΧΕΙΡΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ (ΕΠΑΘΕ ΡΗΞΗ EΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΟΝ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook