“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 11 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 11 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Κέρδισε την φανέλα ο Μπανούσης

Κέρδισε τη φανέλα ο Μπανουσης Αν υπήρχε κέρδος, πλην του βαθμού, για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα ήταν ο Κώστας Μπανούσης.
0 26χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχή φορά στο αρχικό σχήμα και δικαίωσε τον Ρικάρντο Σα Πίντο που του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού. Από κει και πέρα. στον ΟΦΗ κρατούν και το πανέμορφο γκολ του Λιονέλ Νούνιες. ο οποίος παρά τα παραπανίσια κιλά που διαθέτει έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει.
Η εμφάνιση του ΟΦΗ ήταν μέτρια.
Γενικά, οι Κρητικοί είναι μέτριοι τον τελευταίο μήνα και πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Παρ” όλα αυτά. ο ΟΦΗ παραμένει σε θέση ισχύος. Στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και πάλι στο «Γεντί Κουλέ», θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση παραμονή και να αφοσιωθεί στα ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

ΦΩΣ

“Νίκη με Απόλλωνα για να τελειώνουμε”

Το σκεπτικό των ανθρώπων του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρο εδώ και καιρό. Και οτο πλάνο τους ήταν η συγκομιδή έξι βαθμών στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η αρχή δεν ήταν αυτή που είχαν βάλει κατά νου και η ισοπαλία με τον ΠΑΣ ανέτρεψε μέρος του αρχικού προγραμματισμού, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι για τη συνέχεια, αφού εκείνο που επαναλαμβάνεται στα αποδυτήρια του ΟΦΗ είναι το μήνυμα προς τους παίκτες «να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες, να κερδίσουμε τον Απόλλωνα για να τελειώνουμε μια και καλή την υπόθεση “παραμονή”». Και βέβαια ενδεχόμενη υλοποίηση του σκεπτικού αυτού θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην υποχρέωση που ακολουθεί για τον ΟΦΗ, καθώς τη μεθεπόμενη Τετάρτη θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην πρώτη ημιτελική αναμέτρηση του Κυπέλλου. Όπως παραδέχονται οι Ηρακλειώτες, έχουν βλέψεις ακόμη και για τελικό. Συνεπώς ενδεχόμενη νίκη επί του Απόλλωνα τους δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο ματς Κυπέλλου.
Με δεδομένη την κατάσταση αυτή ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Ρικάρντο Σα Πίντο δύσκολα θα σκεφτεί να ρίξει τον Μπούρμπο σε αυτό το ματς, αφού τον θέλει 100% για τη συνάντηση του Κυπέλλου. Ο έμπειρος αμυντικός δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως ακόμη και έτοιμος να είναι, δύσκολα θα πάρει χρόνο το Σάββατο. Κάτι τέτοιο πάντως θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Σίγουροι απόντες θα είναι οι Φραγκουλάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα ληφθεί η απόφαση για τους Σίσιτς και Μονιάκη, οι οποίοι δείχνουν καλύτερα, αλλά έχουν χάσει μεγάλο αριθμό προπονήσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook