“Έκλεψε” τον βαθμό ο ΠΑΣ στο 92′!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νούνιεζ σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ όμως δεν ήταν αρκετό καθώς ο ΠΑΣ στην μοναδική φάση που έκανε στον αγώνα σκόραρε και πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό!

Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη, ξεκινάει ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα με τον Αλέξη Περογαμβράκη να επιστρέφει στην 11αδα και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να μένει εκτός.

Παρέμεινε στο αρχικό σχήμα ο Μπανούσης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και φυσιολογικά αναμένεται να παίξει στο πλάι του Θανάση Παπάζογλου. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις και η 11αδα του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Μπανούσης

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι περιορίζοντας την δράση του ΠΑΣ και στο 9′ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Βελλίδης έκανε την επέμβαση του αγώνα στο πλασέ του Μπανούση. Ο Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ με 4-2-3-1 αλλά ήταν προφανής ο στόχος του να μην δεχτεί γκολ και ότι… βολευόταν με την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας ενώ και ο ΟΦΗ που είχε τα ηνία του αγώνα δεν ήξερε τι να την κάνει όταν έφτασε στην περιοχή τους.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε… αναίμακτα για τον ΠΑΣ που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο αλλά κρατούσε άνετα το μηδέν.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Σα Πίντο έβαζε στο παιχνίδι όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο του και τελικά ο Νούνιες έμελλε να είναι το πρόσωπο του αγώνα αφού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με ένα καταπληκτικό γκολ έκανε το 1-0 δίνοντας το στίγμα του στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ του Νούνιες καθώς στο 91′ ο Τσάβεζ με ένα επίσης καταπληκτικό γκολ ισοφάρισε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook