Γιατί ο ΟΦΗ είπε “όχι” στην ΕΠΣΗ για το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με επιστολή που έστειλε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στην ΕΠΣΗ γνωστοποίησε τους λόγους που το “Γεντί Κουλέ” δεν μπορούσε να παραχωρηθεί για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ηρακλείου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο Παγκρήτιο Στάδιο ενώ υποψήφια ήταν και η έδρα του ΟΦΗ.

Στην επιστολή του αναφέρει ότι “λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας διαθέσουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για τον τελικό λόγω του δύσκολου προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως μας ενημέρωσε η ίδια. Συγκεκριμένα η ομάδα μας έχει μέσα στον Μάρτιο της αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΠΑΣ (8/3), ΟΦΗ-Απόλλων (15/3), ΟΦΗ-ΠΑΟ Κύπελλο (19/3), ΟΦΗ-Ατρόμητος (26/3), ενώ έχουμε εδώ και καιρό δεσμευτεί για την παραχώρηση του γηπέδου για τον τελικό του Εργασιακού πρωταθλήματος που θα γίνει στις 22/3”.

Στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επισημαίνει ότι πάντα θα βρίσκεται στην διάθεση της ΕΠΣΗ για ότι του ζητηθεί αρκεί να μην δημιουργείται πρόβλημα με το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook