“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 6 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 6 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

“Περδίκι” πλέον ο Περογαμβράκης

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε και χθες η προπόνηση του ΟΦΗ. Εκτός του κανονικού προγράμματος έμειναν οι Σήψης Δασκάλακης, Χρήστος Μπούρμπος, Μ σπας Βερόν, Μανώλης Μονιάκης, Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Μίρνες Σίσιτς. Ο τελευταίος έχει προσβληθεί από ίωση, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Το θετικό, πάντως, για την κρητική ομάδα είναι η επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ είχε τραυματισθεί στον αστράγαλο και γι’ αυτό τον λόγο είχε απουσιάσει από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Χθες όμως ο «Πέρο» * προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις κι ο Ρικάρντο Σα Πίντο τον υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ». Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ. Φανούρης Βατσινάς. διένειμε στα ΜΜΕ δήλωσή του σχετικά με κάποια «σενάρια» που κυκλοφόρησαν, ότι σκοπεύει να επανακάμψει στα διοικητικά της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Σταύρο Ψωμιάδη. Συγκεκριμένα, ο Βατσινάς δήλωσε: «Τα σενάρια περί “συναντήσεων” ή “συνεργασίας” μου με διαφόρους παράγοντες του ποδοσφαίρου ώστε να επιστρέψω στον ΟΦΗ. Φυσικά δεν έχουν καμιά βάση. Ούτως ή άλλως στις εξελίξεις της ομάδας ήμουν και είμαι ^ πάντα παρών, χωρίς να χρειάζομαι παρέμβαση ή “κάλυψη” τρίτων. Δηλώνω, κατά συνέπεια, και σήμερα παρών».

Goal

Φώναξε παρών ο Περογαμβράκης

Ο Αλέξης Περογαμβράκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τέθηκε στα πλάνα του Ρικάρντο Σα Πίντο για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος προπονητή αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον 26χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος ήταν απών λόγω του τραυματισμού του από το παιχνίδι με τον Αρη.

ΦΩΣ

Παρών ο Περογαμβράκης με ΠΑΣ

να πρόβλημα λιγότερο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλέξης Περογαμβράκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον προπονητή του να έχει μία επιπλέον επιλογή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου. Ο Περογαμβράκης είναι από τα βασικά στελέχη στο φετινό σύνολο και η παρουσία του λύνει τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού. Αντίθετα τα δεδομένα δεν είναι έτσι σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος ακραίος επιθετικός έχει πνευμονία και δεν προπονήθηκε ούτε χθες. Οι ελπίδες συμμετοχής του έχουν μειωθεί αισθητά και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής. Η κατάσταση του Χρήστου Μπούρμπου και του Ματίας Βερόν θα εκτιμηθεί σήμερα.
Ο πρώτος πονάει ακόμα στον αστράγαλο, ενώ ο δεύτερος στη γάμπα. Στην προπόνηση που θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθούν ή όχι στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων. Νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης και Λαμπρόπουλος. Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν χθες τα εισιτήρια της μεθαυριανής συνάντησης, των οποίων οι τιμές έχουν ως εξής: Θύρα 1:10 ευρώ, θύρες 4-5: 10 ευρώ, θύρα 3: 15 ευρώ, θύρα 8: 20 ευρώ, θύρα 7:20 ευρώ, θύρα 6:15 ευρώ.
* Ξανά στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ ο Φανούρης Βατσινάς. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με χθεσινή του δήλωση τοποθετήθηκε σχετικά με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί νέας εμπλοκής του στα διοικητικά της ομάδας του Ηρακλείου: «Τα σενάρια περί συναντήσεων ή συνεργασίας μου με διαφόρους παράγοντες του ποδοσφαίρου ώστε να επιστρέψω στον ΟΦΗ φυσικά δεν έχουν καμιά βάση. Ούτως ή άλλως στις εξελίξεις της ομάδας ήμουν και είμαι πάντα παρών χωρίς να χρειάζομαι παρέμβαση ή κάλυψη τρίτων. Δηλώνω, κατά συνέπεια, και σήμερα παρών». Τι λένε στην ΠΑΕ; Δηλώνουν άγνοια για όλα όσα έχουν διαρρεύσει.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook